Školsko – gradska sportska dvorana

Školsko – gradska sportska dvorana je trodijelna sportska dvorana sa svim pratećim sadržajima sveukupne neto površine 2.800 m2.

Glavni pristup u sportsku dvoranu odvija se na nivou prizemlja preko ulaznog hola do glavne galerije i teleskopskih tribina dvorane. Parter sportske dvorane je dimenzija 28×45 m s ukupnom površinom od m2 i visinom dvorane od 840 m s mogućnošću dijeljenja na tri zasebne cjeline odvojene pomičnom pregradom tako da se u dvorani istovremeno mogu odvijati tri različita zasebna sportska događaja. Kapacitet sportske dvorane je 500-tinjak sjedećih mjesta na teleskopskim tribinama, te 100-tinjak stojećih mjesta na glavnoj galeriji. Na nivou partera sportske dvorane nalaze se spremišta za sprave, sanitarije, i prostorije za održavanje dvorane te prostori kotlovnice.

U prednjem dijelu podruma nalaze se nečisti i čisti hodnik na koje su vezane svlačionice, sanitarije, praonice i prostorije za nastavnike.

Na nivou glavnog ulaza u dvoranu nalaze se ulazni hol sa prostorom za caffe bar, pripadajuće prostorije, te polivalentna dvorana potpuno opremljena za konferencije, događanja, ali i sportske aktivnosti, ukupne površine 218 m.

Preuzmite tehničku dokumentaciju ovdje.

RASPORED KORIŠTENJA ŠGSD 2019 2020 velika dvorana
RASPORED KORIŠTENJA ŠGSD 2019 2020 polivalentna dvorana

PRIVREMENI RASPORED KORIŠTENJA VELIKA DVORANA ŠGSD 2020

PRIVREMENI RASPORED KORIŠTENJA POLIVALENTNA DVORANA 2020

Pravilnik i obrasci za korištenje

Ovi obrasci se donose i služe za utvrđivanje prioriteta, vremena i načina korištenja (kućni red) te svih ostalih pitanja vezanih za korištenja Školsko-gradske sportske dvorane Pazin.

PRAVILNIK O KORIŠTENJU ŠGSD

OBRAZAC PRIJAVE ZA KORIŠTENJE ŠGSD.doc

OBRAZAC OCJENE KVALITETE KORIŠTENJA ŠGSD.doc

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital