Školsko – gradska sportska dvorana

Školsko – gradska sportska dvorana je trodijelna sportska dvorana sa svim pratećim sadržajima sveukupne neto površine 2.800 m2.

Glavni pristup u sportsku dvoranu odvija se na nivou prizemlja preko ulaznog hola do glavne galerije i teleskopskih tribina dvorane. Parter sportske dvorane je dimenzija 28×45 m s ukupnom površinom od m2 i visinom dvorane od 840 m s mogućnošću dijeljenja na tri zasebne cjeline odvojene pomičnom pregradom tako da se u dvorani istovremeno mogu odvijati tri različita zasebna sportska događaja. Kapacitet sportske dvorane je 500-tinjak sjedećih mjesta na teleskopskim tribinama, te 100-tinjak stojećih mjesta na glavnoj galeriji. Na nivou partera sportske dvorane nalaze se spremišta za sprave, sanitarije, i prostorije za održavanje dvorane te prostori kotlovnice.

U prednjem dijelu podruma nalaze se nečisti i čisti hodnik na koje su vezane svlačionice, sanitarije, praonice i prostorije za nastavnike.

Na nivou glavnog ulaza u dvoranu nalaze se ulazni hol sa prostorom za caffe bar, pripadajuće prostorije, te polivalentna dvorana potpuno opremljena za konferencije, događanja, ali i sportske aktivnosti, ukupne površine 218 m.

Preuzmite tehničku dokumentaciju ovdje.

Rasporedi korištenja ŠGSD izrađuju se na bazi A i B rasporeda sukladno rasporedu nastava GSŠJD.

Raspored korištenja ŠGSD 25.10.-29.10.2021.- B raspored

RASPORED KORIŠTENJA ŠGSD PD 2021

Pravilnik i obrasci za korištenje

Ovi obrasci se donose i služe za utvrđivanje prioriteta, vremena i načina korištenja (kućni red) te svih ostalih pitanja vezanih za korištenja Školsko-gradske sportske dvorane Pazin.

PRAVILNIK O KORIŠTENJU ŠGSD

OBRAZAC PRIJAVE ZA KORIŠTENJE ŠGSD.doc

OBRAZAC OCJENE KVALITETE KORIŠTENJA ŠGSD.doc

Protokol sportskog objeka

Protokol – Pazin sport d.o.o ŠGSD

Izjava – Protokol Pazin sport d.o.o ŠGSD

Evidencija treniranja COVID-19 uvjeti VD ŠGSD

Evidencija treniranja COVID-19 uvjeti PD ŠGSD

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital