Boćarski centar Aleksandar Anzur

Boćarski centar Aleksandar Anzur nalazi se na adresi Trg pod Lipom 1 u Pazinu. Dvorana je sagrađena 1989. godine za potrebe održavanja sedmog prvenstva Europe u boćanju “PEUB 89.” U Boćarskoj dvorani je 2012. godine održano i 18. prvenstvo Europe u boćanju “PEUB 2012.”. Dana 02.11.2015. godine svečanim otvaranjem, Boćarska dvorana i boćališta u Pazinu dobili su naziv Boćarski centar Aleksandar Anzur, prema čovjeku koji je puno napravio za boćanje, ne samo Grada Pazina i okolice, već i puno šire.

Sportska dvorana sa dodatnim sadržajima prostire se na 907 m² tlocrtne površine, a uz nju se nalaze dvorište površine 804 m², boćalište na otvorenom i ugostiteljski objekt sa prostorom za parkiranje ukupne površine 1919 m². Na tribinama se može smjesti do 250 posjetitelja.

Prostori namijenjeni pružanju ugostiteljskih usluga (caffe bar i restoran)  iznajmljeni su  U.O.Nino , te caffe bar u sklopu Boćarske dvorane u najmu je ugostiteljske tvrtke  Poli Bulin j.d.o.o.

Boćarsku dvoranu (boćalište – 367 m²) i popratne sadržaje koriste mnogobrojni boćarski klubovi sa područja Grada Pazina za održavanje sportskih natjecanja i treninga.

Uredski prostori na katu boćališne zgrade preuređeni su u toku 2023. godine te dani u najam društvu Pazin d.o.o.

Pravilnik i obrasci za korištenje

Ovi obrasci se donose i služe za utvrđivanje prioriteta, vremena i načina korištenja (kućni red) te svih ostalih pitanja vezanih za korištenja Boćarskog centra Aleksandar Anzur Pazin.

Kalendar zauzeća Boćarske dvorane 02-2024

Kućni red u objektu BC A. Anzur4

Pravilnik o korištenju BC Aleksandar Anzur – 2023

Obrazac prijave za korištenje BC A. Anzur

Obrazac ocjene kvalitete korištenja BC A. Anzur

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital