Boćarski centar Aleksandar Anzur

Boćarski centar Aleksandar Anzur nalazi se na adresi Trg pod Lipom 1 u Pazinu. Dvorana je sagrađena 1989. godine za potrebe održavanja sedmog prvenstva Europe u boćanju “PEUB 89.” U Boćarskoj dvorani je 2012. godine održano i 18. prvenstvo Europe u boćanju “PEUB 2012.”. Dana 02.11.2015. godine svečanim otvaranjem, Boćarska dvorana i boćališta u Pazinu dobili su naziv Boćarski centar Aleksandar Anzur, prema čovjeku koji je puno napravio za boćanje, ne samo Grada Pazina i okolice, već i puno šire.

Sportska dvorana sa dodatnim sadržajima prostire se na 907 m² tlocrtne površine, a uz nju se nalaze dvorište površine 804 m², boćalište na otvorenom i ugostiteljski objekt sa prostorom za parkiranje ukupne površine 1919 m². Na tribinama se može smjesti do 250 posjetitelja.

Uredske prostore u dvorani koristi TV Istra a ostale prostore namijenjene pružanju ugostiteljskih usluga (caffe bar i restoran) U.O.Nino caffe bar i restoran.

Boćarsku dvoranu (boćalište – 367 m²) i popratne sadržaje koriste mnogobrojni boćarski klubovi sa područja Grada Pazina za održavanje sportskih natjecanja i treninga.

LOKACIJA: TRG POD LIPOM 1, PAZIN

 

Pravilnik i obrasci za korištenje

Ovi obrasci se donose i služe za utvrđivanje prioriteta, vremena i načina korištenja (kućni red) te svih ostalih pitanja vezanih za korištenja Boćarskog centra Aleksandar Anzur Pazin.

PRAVILNIK O KORIŠTENJU BC A. ANZUR.pdf

OBRAZAC PRIJAVE ZA KORIŠTENJE BC A. ANZUR.doc

OBRAZAC OCJENE-KVALITETE KORITENJA BC A.ANZUR.doc

Korištenje u 2018. godini

Ukupno korištenje za 2018. godinu Boćarskog centra Aleksandar Anzur iznosi 1.145,50 sati.

Korištenje u 2017. godini

U 2017. godini od korištenja od strane udruga članica Zajednice sportskih udruga Grada Pazina čije korištenje plaća Grad Pazin Boćarski centar A. Anzur korišten je ukupno 661,50 sata godišnje, dok ukupno korištenje od strane svih korisnika objekta iznosi 680,50 sata godišnje.

Korištenje u 2016. godini

U 2016. godini od korištenja od strane udruga članica Zajednice sportskih udruga Grada Pazina čije korištenje plaća Grad Pazin Boćarski centar A. Anzur korišten je ukupno 302 sata godišnje, dok ukupno korištenje od strane svih korisnika objekta iznosi 332 sata godišnje.

Zakup djela Boćarskog centra Aleksandar Anzur – KICKBOXING KLUB MINOTAUR PAZIN

  

Kickboxing klub Minotaur Pazin djeluje od 15.09.2014. godine s predsjednikom Denisom Matejčićem koji je ujedno i glavni trener. Denis nakon 14-godišnjeg vodstva KBK Predator, realizira plan otvorenja novog kluba pod imenom Minotaur. Pored treninga kickboxinga, klub pruža mogućnost treninga u teretani, funkcionalnih i inpidualnih treninga te samoobrane.

Kickboxing klub Minotaur ima u zakupu poslovni prostor u Pazinu, Trg pod Lipom 3, u svrhu obavljanja registrirane djelatnosti u dijelu provođenja redovnih treninga prema svom rasporedu održavanja treninga. Na korištenje ima:

  • Glavni prostor dimenzija 5,9 * 13,9 m
  • Pretprostor dimenzija 3,6 * 2 cm
Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital