Dan Grada 2016.godine

Objavljeno: 12. svibnja 2016. u kategoriji

Povodom obilježavanja Dana Grada Pazina, održavati će se razni sportski programi:

 

U četvrtak, 12. svibnja 2016. U 17, 30 sati u dvorani Dječjeg vrtića „Olga Ban„ Pazin održat će se predavanje za roditelje, odgajatelje i stručne suradnike pazinskih odgojno-obrazovnih ustanova pod nazivom „ ŠTO S NASILJEM MEĐU DJECOM?“ uvažene psihoterapeutkinje Jasenke Pregrad. Nakon predavanja slijedi rasprava o (ne)nasilju, odnosno o ponašanjima koja generiraju nasilje, o sukobima djece u vrtiću, van vrtića, u školi i kako na njega reagirati; o vršnjačkom nasilju, te o tome kako zaustaviti ponašanja s kojima se roditelji/odgajatelji ne slažu; kako potaknuti odgoj za nenasilje u obitelji i društvu.

Obuka za Savjet mladih Istarske županije, gradske savjete Buja, Buzeta, Labina, Novigrada, Pazina, Pule, Poreča, Rovinja, Umaga i Vodnjana te za općinske savjete mladih s područja Istarske županije, održava se u Pazinu, u subotu 14. svibnja.Obuka će započeti u 9 sati u prostorijama vijećnice Županijske skupštine (Šetalište pazinske gimnazije 1). Planirani završetak obuke je u 14 sati.

U subotu, 21. svibnja 2016. u 10,00 h,  povodom Dana obitelji u zajedničkoj organizaciji pazinskih sportsko-rekreativnih društava Trickeri i Vita, Društva Naša djeca i Zajednice sportskih udruga grada Pazina ove godine po deseti put održat će se obiteljska rekreativna utrka Fameja, s nizom pratećih programa u kojima sudjeluje oko 200 natjecatelja uključujući roditelje, djecu i njihove prijatelje raznih uzrasta. Ova je tradicionalna utrka posvećena obilježavanju Međunarodnog dana obitelji i Dana grada Pazina, pod geslom “Peljimo bičiklete i tečimo svi”.

28.05. 9,00 h Završnica prvenstva Hrvatske u mini košarci, Školsko-gradska sportska dvorana

29.05. 9,00 h Završnica prvenstva Hrvatske u mini košarci, Školsko-gradska sportska dvorana

04.06. 10,00 h Odbojkaški turnir, Školsko-gradska sportska dvorana

05.06. 10,00 h 44. otvoreno prvenstvo ŠRD Pazinčice, Bare u Cerovlju

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital