Fanatični i fantastični pazinski kadeti nadoknadili minus 20 koševa iz Rijeke i u Pazinu zaledili goste na minus 28

Objavljeno: 18. prosinca 2017. u kategoriji

 

U međužupanijskoj ligi u prvoj utakmici u Rijeci Fsv je pobijedio s 20 razlike i Pazinci su imali jasan plan. Svaku četvrtinu dobiti sa pet razlike i jednu sa šest razlike! Početak utakmice donio je psihološku blokadu domaćina i gosti jedini puta na utakmici nakon dvije minute vode sa 4-0. Nakon timeouta stvari dolaze na svoje mjesto i Pazinci serijom 11-0 preokreću utakmicu. Granitnom i fanatičnom obranom već u 19 minuti imaju željenih 21 razlike odnosno 33 -12, do poluvremena gosti smanjuju na 18 razlike.

U drugom poluvremenu gosti pokušavaju sve mijenjaju obrane, ali Pazinci kontroliraju utakmicu do konačnih 28 razlike! Pohvale zaslužuju svi od kapetana playmakera Luke Zajca do gospodara pod koševima Gvide Guština, Donalda Fabrisa koji je sa tri trice u prvom poluvremenu izbezumio goste, Marka Krulčića koji je kada su se gosti pokušavali u trećoj četvrtini vraćati sa pet koševa zaredom vratio domaćine, Tea Erika koji se bacao po terenu i kompletne klupe koja je “igrala” s ekipom.

Tek nekoliko puta gosti su uspjeli probiti kombiniranu obranu pripremljenu za ovu utakmicu gdje nije bilo mjesta ni za asistencije Grbavca niti prodora i trice Kolića, niti prodora za ijednoga igrača gostujuće ekipe. Zadnje dvije minute dvoranom je odzvanjalo ” ej Pazine …” … gledatelji su pjesmom zasluženo nagradili danas fantastične pazinske kadete.

Pazin, Školsko gradska dvorana, Gledatelja 100, Suci: Đuraku i Kolić (oba Pula)

KK Pazin – KK FSV 67-39 ( 17-9, 16-6, 16-13, 18-11)

KK Pazin: Ančić, Luka Krulčić, Baća, Zajc 20, Marko Krulčić 9, Guštin 20, Erik 5, Lukšić, Donald Fabris 13, Berton.

KK FSV: M. Grbavac 9, Bušljeta 8, Turina, Milaković 1, Šimatović, Jakovac, Klarić 1, Čančarović, K. Grbavac, Kolić 7, Jurković 11

 

Izvor: www.ipazin.net

 

 

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital