Finale četvrte sezone IBS-ovog projekta Boćajmo u školi

Objavljeno: 30. svibnja 2017. u kategoriji

Nakon čak 11 održanih kvalifikacijskih natjecanja u Pazinu, Buzetu, Kanfanaru, Valturi, Raši, Labinu, Čepiću, Potpićnu, Nedešćini, Vižinadi i Poreču u četvrtak, 1. lipnja 2017. godine će se u Pazinu održati veliko finale četvrte sezone IBS-ovog projekta Boćajmo u školi koji za cilj ima popularizaciju boćanja kod mladih i njihovo poticanje da se bave boćanjem, ali i prenošenje svojevrsne kulturne vrijednost Istre na mlade.

U Boćarskom centru “Aleksandar Anzur” će se u vremenu od 11 do 12.30 sati u bližanju i gađanju cilja malim boćama natjecati 40-ak učenica i učenika nižih razreda istarskih osnovnih škola, po dvoje najboljih djevojčica i dječaka, odnosno 22 učenice i 22 učenika s prethodnih kvalifikacijskih natjecanja iz osnovnih škola Vladimira Nazora Pazin, “Vazmoslav Gržalja” Buzet, Šijana Pula – PŠ Valtura i Muntić, Matije Vlačića Labin, “Ivan Goran Kovačić” Čepić, Vladimira Nazora Potpićan, Petra Studenca Kanfanar, Jože Šurana Višnjan – PŠ Vižinada, Poreč, Ivana Batelića Raša i “Vitomir Širola – Pajo” Nedešćina.

Najbolji natjecatelji na finalnom natjecanju u Pazinu biti će narađeni prigodnim nagradama, a po dvoje najuspješnijih učenica i učenika steći će pravo besplatnog boravka u tradicionalnom ljetnom kampu IBS-a za mlade koji će se u kolovozu održati u Poreču.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital