Hiperaktivci briljirali na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno: 28. studenoga 2017. u kategoriji

Prošlog se vikenda, 18. i 19. studenog u Splitu održalo prvenstvo Hrvatske u sportskom penjanju, discipline brzinsko i težinsko. Svoje su sposobnosti ovoga vikenda pokazali istarski penjači iz Pazina, Rovinja i Pule.

U subotu je održano natjecanje discipline težinsko za seniorske kategorije i discipline brzinsko za mlađe kategorije. U seniorskoj se kategoriji iskušalo sveukupno 26 natjecatelja od kojih se najboljih 8 iz muške i ženske kategorije plasiralo u večernje finale. Pazinjani su finalni poredak proslavili 2. mjestom koje je zauzela Marta Jedrejčić, dok je Lucija Jedrejčić zauzela 7. mjesto u istoj kategoriji, a Goran Matika 6. mjesto u muškoj kategoriji seniora.

U disciplini brzinsko za mlađe kategorije, mladi su se Hiperaktivci izborili za srebro koje je svojom brzinom osigurala Sara Lanča u kategoriji mlađih kadetkinja i zlato Marte Jedrejčić u kategoriji juniorka.

U nedjelju ujutro Pazinjani su se pokazali u disciplini težinsko za mlađe kategorije. Jurica Vuković u kategoriji kadeta zauzeo je 2. mjesto, a odličan je rezultat postigla i Lara Kužić osvojivši 5. mjesto u istoj kategoriji kod djevojčica, te Sara Lanča osvojivši 8. mjesto u mlađim kadetkinjama. Poslijepodne je održano natjecanje za kategoriju juniora, u kojoj je Marta Jedrejčić osvojila 1.mjesto.

 

Izvor: www.ipazin.net

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital