Juniorsko prvenstvo Hrvatske

Objavljeno: 24. srpnja 2017. u kategoriji

Nakon okončane još dvije discipline na juniorskom prvenstvu Hrvatske, koje se od 19. do 23. srpnja 2017. godine održava sa središtem događanja u Ročkom Polju, mladi istarski boćari osvojili su još četiri medalje.

Filip Matijašić i Dajan Jurman iz Pazina u istarskom su finalu parova sa 10:5 pobijedili Vedrana Glavića, člana Istra Aluminija iz Ročkog Polja i Filipa Šarića iz Pule te su tako osvojili naslov prvaka Hrvatske. Od ostalih istarskih parova Ivan Načinović (Labin) i Edvin Zukić (Rudar, Labin) su zauzeli 9. mjesto, Karlo Pavletić (Istra Aluminij) i Dilan Kontić (Krušvari) 11. mjesto, Patrik Šestan (Older, Cerovlje) i Andy Milotić (Kompakt, Pazin) 12. mjesto, a Adrian Radola i David Biljuh (Hrboki) 15. mjesto.

U preciznom izbijanju zauzevši 3. i 4. mjesto Matijašić i Jurman su se okitili brončanim odličjima. Prvak Hrvatske postao je Luka Gašpar (Ploče) koji je tek nakon dodatnog razigravanja pobijedio Čepljana Matea Načinovića (Vargon, Rijeka). Od osalih istarskih boćara Glavić je zauzeo 8. mjesto, Đordano Ferenac (Vižinada) 10. mjesto, a Radola 11. mjesto.

 

Više na : http://www.bocanje-ibs.hr/?idclanka=1171

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital