Kadetski turnir u parovima u Kozarima

Objavljeno: 24. listopada 2017. u kategoriji

U organizaciji BZKG Buzeta u boćarskoj dvorani u Kozarima odigran je kadetski boćarski turnir u parovima Subotina 2017. na kojem su nastupile ekipe Rijeke, Crikvenice, Pazina i Buzeta. Turnir je odigran po sistemu  svako sa svakim, a parovi su igrali s pravom zamjene.

Pobjednik turnira je ekipa Crikvenice koja je ostvarila dvije pobjede i jedan poraz, jednako kao ekipa Rijeke ali je pitanje pobjednika presudio punteđo koji je bio bolji na strani Crikveničana. Buzeta je zauzeo treće, a ekipa Pazina četvrto mjesto. Buzećani i Pazinjani su imali isti omjer pobjeda i poraza, te isti punteđo, pa je konačan poredak odlučio međusobni susret u kojem su domaćini bili bolji. Na turnir je bila pozvana i ekipa Korte iz Slovenija koja je nažalost otkazala dolazak. Selektor mlađih kategorija Hrvatske Čedo Vukelić bio je zadovoljan prikazanom igrom i kvalitetom koju posjeduju pojedini kadetski boćari koji su nastupili na turniru.

Rezultati, 1. kolo: Buzet – Rijeka 5:10, Pazin – Crikvenica 9:7; 2. kolo: Pazin – Rijeka 6:13, Buzet – Crikvenica 7:13; 3. kolo: Buzet – Pazin 11:8, Crikvenica – Rijeka 11:2.

Poredak: 1. Crikvenica, 2. Rijeka, 3. Buzet, 4. Pazin

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital