Karlo Fabris pobjednik Stolnoteniskog Turnira “Rim 2017” u svojoj Kategoriji

Objavljeno: 8. kolovoza 2017. u kategoriji

U subotu, 05.08. je u Pazinu u sklopu tradicionalne fešte “RIM”,održan 5. jubilarni otvoreni turnir u stolnom tenisu “RIM 2017” u organizaciji Stolnoteniskog kluba Pazin. Sudjelovalo je 30-tak igrača iz Pazina, Poreča, Umaga, Zagreba, Višnjana, Vrsara, Pule, Fažane, Buzeta, Njemačke, Slovenije, USA, Italije. I ove godine, kao i prethodne dvije, turnir je bio sa međunarodnim predznakom, što je ujedno i bio primarni cilj organizatora kada je došao na ideju da Pazin bude prepoznat u regiji i šire kao jedan od najboljih ljetnih turnira u stolnom tenisu.

Prije samog početka turnira Predsjednik ZSU Grada Pazina gosp. Lucijan Ujčić zaželio je dobrodošlicu svim sudionicima, puno rezultatskog uspjeha te ih pozvao da i slijedeće godine budu učesnici turnira. Nakon gosp. Ujčića riječ su preuzeli predsjednik STK Pazin, te gosp. Toni Sanković iz Umaga koji je pojasnio propozicije igračima te se onda krenulo sa izvlačenjem i igrama.

Pazinski stolnotenisači odigrali su odlično u vrlo jakoj konkurenciji. Najbolji rezultat ostvario je ujedno i najbolji pazinski igrač Karlo Fabris pobijedivši u svojoj konkurenciji (60+) redom favorite iz Zagreba i Njemačke najprije u grupi te kasnije u polufinalu i finalu. Kod seniora Vedran Krizmanić bio je ukupno treći izgubivši ʺza dlakuʺ u polufinalu od Jelinića iz Zagreba. Još jedno postolje za STK Pazin bilo je sa Alenom Bakšom treće mjesto u kategoriji veterana 40-49 god.

REZULTATI RIM 2017.:

SENIORI:

1.mjesto Đekić Bogdan – Pula

2.mjesto Tomislav Jelinić – Zagreb

3.mjesto Vedran Krizmanić – Pazin, Miodrag Banjac – Vrsar

VETERANI 40-49:

1.mjesto Marijan Ešegović – Zagreb

2.mjesto Mario Jakopec – Zagreb

3.mjesto Alen Bakša – Pazin, Jenisej Vinovrški – Fažana

VETERANI 50 – 59:

1.mjesto Paolo Pisani– Italia

2.mjesto Joško Fiamengo – Fažana

3.mjesto Mladen Jandriček– Umag , Valter Uran– Buzet

VETERANI 60 +: .

1.mjesto Karlo Fabris – Pazin

2. mjesto Ramsch Werner- Njemačka – GSTK Poreč

3.mjesto Veljko Kustec– Zagreb, Šimo Ekmečić – Zagreb

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital