Na stazi u Gambetićima održan “Duel Rally Fight”: Vedran Šćulac apsolutni pobjednik!

Objavljeno: 5. prosinca 2017. u kategoriji

Na stazi u Gambetićima nedjelju, 03.12 je, povodom završetka sezone, održana atraktivna off road utrka “Duel Rally Fight” te upriličena dodijela nagrada najuspješnijim off road natjecateljima i klubovima u prvenstvu istarske rivijere za 2017. godinu.

Utrka se vozila po uzoru na poznatu bolonjsku, po sistemu “jedan na jedan”, i na na najbolji je način zaokružila već ionako uspješnu off road sezonu. Obzirom na to da se vozilo na ispadanje, trebalo je do samog kraja zadržati maksimalnu koncentraciju te svakako proći bez ozljeda.

U finalnoj utrci za prvo mjesto između Šćulca i Slavića, pobjedu je na kraju odnio Vedran Šćulac. Natjecanja koje je zamišljeno od strane četiri istarska kluba, a to su Skok racing, Šavrini, Motovun Offroad i AMK NO Limits Istra. Tijekom ove godine u okviru Istarske rivijere natjecalo se 60-tak vozača i vozačica iz Italije, Slovenije i Hrvatske. Nakon uvođenja juniorske kategorije utrkama se priključio i velik broj mladih vozača

Svaka je utrka bila posebna sama za sebe i različita po konfiguraciji terena što je znatno doprinijelo atraktivnosti natjecanja. U ukupnom poretku Istarske rivijere najbolji je na kraju bio Vedran Šćulac. Posebno su za cijelu sezonu nagrađeni i vozači po klasama, najbolji juniori te vozačice kao i najuspješniji klubovi. Od strane organizatora za iduću su sezonu najavljena nova ulaganja u produljenje staze u Gambetićima, kako bi se ista mogla koristiti i za treniranje brzinskih ispita. Više doznajte u prilogu:

 https://vimeo.com/245760812

Izvor: TV Istra

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital