NAJAVA | Dugo Selo-Pazinka | Matika: Od Segeste ima gorih, a Dugo Selo nije nešto posebno

Objavljeno: 20. listopada 2017. u kategoriji

Protiv Segeste samo je jedno bilo bitno – trobod. To su nogometaši Pazinke i ostvarili, iako mjesta za napredak u igri ima još. Međutim, sada je devet bodova na kontu, lakše se diše i trener Mirko Matika može mirno spremati momčad za susret protiv Dugog Sela.

Domaćinu će nedostajati prvotimac Tin Salatović, ali i s njim, to je Pazinjanima protivnik “po mjeri”. Pogotovo nakon oporavka Tonija Pinčana koji je protiv Segeste pokazao da je za svoju momčad krucijalan igrač.

U redove Pazinke vraća se Bojan Gjurchinoski nakon odrađivanja kazne, a za subotu neće biti Nikole Ivetca zbog ozljede koljena. Trener Mirko Matika očekivano je zadovoljan nakon treće prvenstvene pobjede:

“Svaki pozitivan rezultat daje određeni psihološki impuls za dalje. Međutim, očekivala se nekakva golijada, ali ova Segesta ima glavu i rep. Činjenica je da su u drugom dijelu fizički pali, ali mislim da ima i gorih momčadi od njih u ovoj ligi.”

Pred Pazinjanima je 21.10.2017. godine Dugo Selo, a trener poručuje – ‘que sera, sera’:

 “Nemam previše informacija o Dugom Selu, samo neka verbalna predaja, ali ljestvica pokazuje da nisu ni oni nešto posebno. Dosad je stvarnost ove lige da je u svakoj utakmici sve moguće. Nema mjesta panici ni bilo čemu sličnom, idemo utakmicu po utakmicu, pa što bude – bit će.”

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital