NAJAVA Krk-Pazinka | Rabar: Njima je pobjeda imperativ, a nama svaki bod u gostima dobro dođe

Objavljeno: 30. ožujka 2018. u kategoriji

Nogometaši Pazinke ove subote, 31.03.2018. godine svoju borbu za ostanak nastavljaju na Krku. Domaćin je ozbiljna momčad, trenutno su šesti, ali imaju velikih problema. U prva tri proljetna kola osvojili su tek bod, i to prije sedam dana na gostovanju u Krapini.

U odnosu na jesen, igraju bez Nike Jovića i Roberta Brdara, a to su dva ofenzivca koja bi svakome nedostajali, pa i snažnom Krku. Zbog toga, Pazinka nije bez izgleda, iako neće smjeti koristiti usluge Tea Krajcara koji odrađuje kaznu zbog tri žuta kartona, a na klupi neće biti ni trener Matika koji je dobio kaznu od tri utakmice zbog vrijeđanja suca protiv Španskog.

No, biti će na travnjaku produžena mu ruka, Patrick Rabar, 26-godišnji kapetan Pazinjana čiji odnos prema sportu i ponašanje na i izvan terena već drugi put u karijeri “prisiljava” trenere da ga imenuju kapetanom momčadi. Podsjetimo, Rabar je bio svojevremeno i kapetan Orijenta, a COMET sustav pamti da je prvi trećeligaški susret mladi nogometaš iz Gologorice kraj Pazina odigrao već u studenom 2009. godine, u pobjedi protiv Istre od 4:0.

Vratimo se mi ipak tekućoj sezoni i susretu Pazinke i Španskog: “Priželjkivali smo pobjedu, ali kad primiš dva ‘jeftina’ gola i promašiš nekoliko dobrih prigoda, teško je pobijediti u ovoj ligi. Pozitivno je ipak što smo se dvaput vratili iz negativnog rezultata te tako pokazali karakter momčadi”, rekao je Rabar.

No, uz dužno poštovanje dečkima iz metropole, Krk je kvalitetnija momčad: “Imaju dobre pojedince na svakoj poziciji i tehnički su potkovana momčad, koja voli igrati. Nisu dobro krenuli u prvenstvo pa je njima pobjeda imperativ, dok nama svaki bod u gostima dobro dođe, iako je sportski uvijek težiti pobjedi.”

Susret započinje u 16:15 u subotu, 31.03.2018. godine na gradskom stadionu na Krku.

 

Izvor: istrasport

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital