NAJAVA | Pazinka-HAŠK | Matika: Sad se povećala kvaliteta kadra i konkurencija unutar momčadi

Objavljeno: 27. listopada 2017. u kategoriji

Bod u Dugom Selu dodatno je popravio atmosferu u Pazinu, ali Pazinka sada ima novi teški zadatak. HAŠK je momčad koja igra izuzetno dopadljiv nogomet, ali mlada momčad Velimira Babića dosad je skupila samo 11 bodova.

Znaju imati “crne rupe” poput 0:3 od Španskog ili 2:4 od Zagorca na svom terenu, ali momčad koja uzme bod na Krku treba se respektirati. Predvode ih iskusni branič Stipe Miloš i veznjak Tomislav Brlečić, a na golu stoji Dominik Lončarić, brat nekadašnjeg vratara Dinama.

Pred susret s HAŠK-om koji započinje sutra, u subotu, 27.10.2017. godine u 14:30, Mauro Matika koji je “prekomandiran” u posljednju liniju obrane rekao je: “Prije početka prvenstva otišlo je desetak igrača što je dosta poremetilo stanje u momčadi. Sad kad smo se kompletirali, povećala se kvaliteta kadra, ali i konkurencija unutar momčadi. Čvrstom igrom, organiziranom obranom i kontranapadima osvojen je bod u Dugom Selu.”

Zagrepčani su pobjedivi: “Momčad je to jačinom i bodovima podjednaka nama. Pretpostavljam da će doći ne izgubiti u Pazin i zato očekujem jednu tvrdu i tešku utakmicu, ali i na kraju našu pobjedu.”

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital