NAJAVA | Pazinka-Opatija | Boglić: Da nisu odlični, ne bi bili pri vrhu, ali nadam se našoj pobjedi

Objavljeno: 9. ožujka 2018. u kategoriji

Malo je susreta u Pazinu u kojima domaćin nije apsolutno favorit. Gostovanje Opatije jedna je od takvih iznimki. Pazinjani su na svom terenu goropadni u posljednje vrijeme, ali momčad Opatije je izrazito snažna.

Velika sreća za Pazinjane je činjenica da dva opatijska prvotimca Ivan Lucić i Mario Kurilić odrađuju kaznu zbog kartona, a Mirko Matika neće na početku utakmice moći pružiti ruku Zoranu Bogolinu jer ekscentrični strateg Opatije odrađuje kaznu pa ne smije sjediti na klupi sljedeća dva kola.

A na klupi gotovo sigurno neće biti ni Kristian Boglić, novigradski vratar koji je ove zime stigao u Pazin: “Super zadovoljan sam, momčad me pozitivno iznenadila, ne bi nikad mijenjao ovakvo društvo i van terena. Ne sumnjam da ćemo pokazati puno bolju kvalitetu igre u nastavku prvenstva i ostvariti bolji plasman od sadašnjeg.”

Mladi vratar je pojednostavio komentar o protivniku: “Da nisu odlični, ne bi bili pri samom vrhu. Nadam se čvrstoj utakmici i našoj pobjedi, iako sam siguran da nas čeka teška utakmica. Nadam se da će nas podržati i publika te da će biti uz nas i naši navijači.”

Izvor: istrasport

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital