NAJAVA | TREĆA HNL ZAPAD – 7.KOLO | Nema lakih protivnika za istarske klubove

Objavljeno: 26. rujna 2017. u kategoriji

Sedmo kolo Treće HNL Zapad igra se u srijedu, 27.09. s početkom u 16:00 sati. Samo su u Labinu, kako kažu zbog gledatelja, prebacili sat kasnije. Osim Rudara, zahtjevni susreti čekaju i Pazinku i Jadran.

U Labinu igraju dvije uvjerljivo najmlađe momčadi lige. Sa prosjekom od 21.3 (HAŠK) i 21.5 (Rudar) godina u prosjeku, biti će sraz ligaških “dječjih vrtića”, u odnosu na Opatiju (26 godina u prosjeku) ili Pazinku (25.1).

Obje momčadi su kompletne, a Labinjani su u boljoj formi, imaju dvije pobjede u nizu, dok je momčad HAŠK-a jedinu pobjedu upisala u prvom kolu kada je “stradalo” Vrapče. U posljednjem kolu od njih je bila bolja baš Opatija.

Zagorec dočekuje Pazinku, a radi se o izrazito nepredvidljivoj momčadi. Krenuli su s dvije pobjede, pa zaredali tri poraza da bi u proteklom kolu golom Hanžića u 79. pobijedili Vrapče u gostima 3:4.

S druge strane, Pazinjani su probili psihološki blok i iskoristili crveni karton vratara Trnja Kranjca za važan trobod. Sada im predstoji znatno teži zadatak, barem ako je suditi po ljestvici.

Porečani mogu nešto optimističnije u Trnje koje će ponovno morati bez spomenutog Ariana Kranjeca, provjerenog golmana, ali na put u Zagreb ne treba ni Matko Videkić koji je sakupio tri žuta kartona. No, i Porečani su ušli u pozitivnu seriju mirno pobijedivši Dubravu u prošlom kolu pa optimistični kreću u metropolu.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital