Najava utakmice NK Pazinka – NK Krk, subota 09.09.2017. godine

Objavljeno: 8. rujna 2017. u kategoriji

 

Iza Pazinjana su tri poraza bez postignutoga pogotka i sigurno je da situacija nije bajna, ali poznajući trenera Matiku i karakter momčadi koju ima, za vjerovati je da će se iz toga izvući.

Prva prigoda za to je već ove subote, 09.09.2017. god.,  kada u Pazin stiže „renovirana“ momčad Krka. Oni su u prošlom kolu napravili malo „remek-djelo“ pobijedivši krapinskog Zagorca koji je na poluvremenu vodio sa 0:2.

Ipak, Krk u svojem kadru ima igrače poput Čuturila, Cona, Damiša, Ismailia i ostalih pa ni u Pazin ne dolazi u svojstvu autsajdera. Dosad ponajbolji Pazinjan, Patrick Rabar, djeluje optimistično:

„U Zagrebu nismo toliko loše izgledali, iako rezultat sugerira drukčije. Bili smo, za razliku od domaćina, nekonkretni. Loše smo ušli u ligu, pa se moramo što prije maknuti sa začelja i to ćemo probati napraviti u subotu, iako nam u goste dolazi jedna od boljih momčadi u ligi.“

U strahu od “krivog” zaključka, dodajmo da Krk dolazi bez Nenadića, Brdara i Malinića koji su prvi u ligi stigli „zaraditi“ tri žuta kartona te poručimo samo – sretno Pazinjani!

PAZINKA | 4-2-3-1 | Funčić – Rabar, Pinčan, Batel, Ćosić – Zgrablić, Matika – Ibrahimović, Ivetac, Krajcar – Vale

Suci utakmice: Jakov MALEŠ, Branimir MILAČIĆ, Maja PETRAVIĆ, Mladen KOMESAR

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital