Najava utakmice Pazinka – Dubrava, subota 16.09.2017. godine

Objavljeno: 15. rujna 2017. u kategoriji

Nogometaši Pazinke u subotu,16.09. putuju u Sesvete gdje će ih ugostiti igrači Dubrave Tim Kabel. Momčad Borisa Perkovića nalazi se u donjem domu ljestvice, a prvu je pobjedu upisala u Krapini prošlog tjedna.

Dubrava je sezonu započela s dva poraza (na Krku i kod Vrapča) nakon čega je uslijedio domaći bod protiv Trnja pa slavlje u Krapini. Nije suviše teško odrediti odakle dolazi najveća prijetnja Pazinjanima jer je Dragan Juranović, brat poznatijeg igrača Hajduka, već neko vrijeme njihovo “prvo ime”. Osim njega, spomenuti treba veznjaka Adela El Saleha i braniča Andreja Šporčića koji su nositelji ove Dubrave.

Pazinjani čekaju prvi gol i to je sukus dosad viđenog. Jedan od zaduženih za probleme pred protivničkim golom je i 18-godišnji Amel Ibrahimović, krilni napadač pristigao ovog ljeta iz Novigrada:

“Jako smo složni, ali nažalost nema golova. Tek smo došli u treću ligu i moramo se što prije naviknuti na ovakav način igre. U Pazinu je atmosfera odlična te se nadam da ćemo početi pobijeđivati.”

Ibrahimović je karijeru započeo s osam godina u Buzetu gdje je do zime 2016. godine bio ponajbolji igrač selekcija u kojima je nastupao, a mreže je tresao na tjednoj bazi. Nakon toga prelazi u Novigrad da bi 01. srpnja potpisao stipendijski ugovor koji ga za klub s Laca veže do 2020. godine, a onda je 45 dana kasnije posuđen pazinskom trećeligašu.

PAZINKA | 4-2-3-1 | Funčić – Rabar, Pinčan, Batel, Ćosić – Zgrablić, Matika – Ibrahimović, Ivetac, Krajcar – Gjurchinoski A.

SUCI UTAKMICE: Antonio VUKADIN, Davor JUKIĆ, Gordana KATUŠIĆ, Ivan ANTUNOVIĆ

 

DELEGAT: BRCKOVIĆ

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital