NAJAVA | Zagreb-Pazinka | Zgrablić: Možda nas malo podcijene, pa bodovi odu na našu stranu

Objavljeno: 13. listopada 2017. u kategoriji

Pazinjani su se itekako bili “probudili” te ojačali za neke igrače, a onda je stigao veoma nepoželjni poraz u derbiju protiv Jadrana. U susret su krenuli odlično, a onda kao da su se “ispuhali”.

Put u Zagreb svima je mrzak od istarskih klubova, a pogotovo kada se gostuje kod bivšeg prvaka države koji je, recimo to tako, cijenjen i od strane arbitraže. Da bi stvar bila gora, Pazinka u metropolu odlazi, malo je reći, desetkovana.

Teo Krajcar i Nikola Ivetac pauziraju zbog crvenih kartona, a Daniel Ćosić i Toni Pinčan zbog žutih. Svi će itekako nedostajati, ali izostanak potonjeg se jako vidio i u derbiju protiv Jadrana. O tom susretu porazgovarali smo s neumornim veznjakom Pazinjana, Andreom Zgrablićem:

 Prvih 20 minuta smo stisnuli protivnika i bili bolji te uspjeli zabiti gol. Kada su oni poravnali iz naše greške, pala nam je koncentracija i nismo uspjeli ponovno povesti iz prigoda koje smo stvorili. Pred kraj prvog dijela primili smo taj gol koji je i bio presudni zbog vrlo lošeg drugog poluvremena i s naše i s njihove strane. Posebno mi je žao zbog velikog broja ljudi na tribinama koji su ostali razočarani. Uglavnom, Jadran je uspio pobijediti, na tome im čestitke i sva sreća u nastavku prvenstva.“ Gospodin u kopačkama nastavlja s izjavom najavivši subotnju utakmicu: „Ne mogu reći da poznajem kadar Zagreba, ali sam čuo da su mlada momčad koja, vidi se po rezultatima, dosta oscilira. Mi nažalost idemo na put bez praktički pola momčad tako da zaista ne znamo što očekivati. Odigrati ćemo najbolje što možemo i nadati se pobjedi. Možda nas malo podcijene pa bodovi odu na našu stranu.“

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital