NS RIJEKA – SKUPINA ISTRA – KADETI/JUNIORI: Velika borba za tri preostale slobodne pozicije

Objavljeno: 18. listopada 2017. u kategoriji

Kadeti i juniori lige NS Rijeka stigli su do šestog kola. Obzirom da su još preostala za odigrati se još samo tri kola, već sada se može reći da će Uljanik gotovo sigurno u Prvu NL NS Rijeka, a da se za drugu, treću i četvrtu poziciju bori čak pet klubova, iako ni Pazinjani nisu bez teoretskih izgleda.Potonji su u kadetskoj ligi uvjerljivo porazili Funtanu na krilima trostrukog strijelca Mate Ivetića, a još je jedan gol nadodao Mihael Rilak.

Prvi bod osvojila je momčad Istre na gostovanju u Fažani. Rene Budija je iz penala zabio za 1:0 Mladosti, a na isti način je Anton Valić poravnao na 1:1 četiri minute prije kraja susreta.Brodograditelji su pobijedili Rovinježe 5:0 i to uz pet različitih strijelaca; Stefan Stojanović, Manuel Škropeta, Paolo Verk, Eric Sficco i Patrik Ružić tresli su mrežu Rovinja. Treba spomenuti i da je Vid Barbaro, vratar gostiju, obranio jedanaesterac na rezultatu 4:0.Najzanimljivije je bilo u Poreču gdje je domaćin vodio Novigrada 2:0 i 3:2, ali je momčad Matije Magdića uspjela osvojiti bod golom Aleksa Stritara u trećoj minuti nadoknade. Prije toga, za Novigrad su pogodili Mark Petrović i Elvedin Šoškić, a za domaćina strijelci su bili Andrea Žgomba (2) i Sajmon Valenta.

LJESTVICA – KADETI: Uljanik 13, Rudar 10, Mladost, Rovinj i Jadran 9, Novigrad 8, Pazinka 7, Istra 1, Funtana 0

Juniori Novigrada su „osvetili“ svoje kadete pobjedom od 0:5 u Poreču. Po dva gola zabili su Jan Dmitrović i Evan Kraljević, a još je jednog postigao i Mateo Ferenac. Rovinježi su na Verudi poveli golom Luke Matoševića, ali su domaćini preko dvostrukog strijelca Luke Brajkovića stigli do preokreta i troboda. U Fažani pobjeda Istre koja je nastupila s igračem manje od prve minute. Pobjedu je momčadi Steve Dabića donio Amar Ališić.

LJESTVICA – JUNIORI: Uljanik 12, Jadran 9, Novigrad, Mladost, Istra 6, Rovinj 5, Rudar 4, Pazinka 3

U ligu s najboljim riječkim klubovima će četiri kluba iz ove istarske skupine, a nakon šest od devet odigranih kola situacija izgleda ovako:

1.    Uljanik 25

2.    Jadran 18

3.    Mladost 15

4.    Rovinj 14

5.    Rudar 14

6.    Novigrad 14

7.    Pazinka 10

8.    Istra 8

 

 

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital