OBITELJSKA TIMSKA UTRKA Drugi lov na istarski pršut, Tinjan, 20. listopada 2019. godine

Objavljeno: 1. listopada 2019. u kategoriji

Start utrke: 15:00 h

Podjela startnih brojeva:  13:30 do 14:45 h

Maksimalni broj timova: 25

Prijave: Prijave su otvorene od 07. listopada 2019. godine i traju do popunjenja maksimalnog broja timova (25 timova). Prijave se šalju na e-mail lovnaprsut@gmail.com. U prijavi mailom navesti ime i prezime, te godine rođenja svih prijavitelja, te naziv tima. Prijava se smatra valjanom tek nakon uplate startnine.

Startnina: 40,00 kn po osobi  (uključuje: organizaciju utrke, okrijepu, jednokratnu ulaznicu na Internacionalni sajam pršuta Tinjan: ISAP 2019). Djeca do 14 godina ne plaćaju startninu.

Podaci za uplatu startnina: ŠRK VITA, IBAN račun HR5124070001100170419 (opis plaćanja: naziv tima)

Nagrade: Svi natjecatelji dobivaju finišersku medalju, svi timovi dobivaju prigodnu vrećicu sa blagom, a najbolji tim istarski pršut.

PRAVILA UTRKE: Utrka je avanturističko-zabavnog karaktera prepuna iznenađenja u duhu lova na skriveno blago, odnosno istarski pršut. Tim koji u najkraćem vremenu koristeći prigodnu kartu Tinjana pronađe kontrolne točke i riješi točno sve vesele i kreativne zadatke na koje će naići na putu do blaga za nagradu dobiva istarski pršut. Svaki tim mora imati barem jedan mobitel. Svi članovi tima moraju biti zajedno za vrijeme utrke. Tim se sastoji od minimalno 2 do maksimalno 5 članova, a svaki tim mora imati barem jednog člana mlađeg od 14 godina, te jednog člana starijeg od 18 godina. U utrci mogu sudjelovati razne obiteljsko-prijateljske kombinacije (djeca, roditelji, none i noneti, zrmani, tete i barbe, prijatelji…).

NAPOMENE: Prijavom na obiteljsku timsku utrku daje se pristanak da službene osobe organizacijskog dijela utrke koriste osobne podatke članova tima u službene svrhe i izrađuju službene fotografije za javnu objavu, također za službene svrhe i potrebe utrke sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka i Zakonu o provedbi Opće Uredbe o zaštiti podataka. Također, prijavom maloljetnih osoba smatra se da punoljetni član tima pristaje na sudjelovanje maloljetne osobe u obiteljskoj timskoj utrci.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital