Pazinjani preko Trnja do prve pobjede u sezoni

Objavljeno: 25. rujna 2017. u kategoriji

Napokon tri boda za nogometaše Pazinke! Momčad Trnja je u nedjelju, 24.09. poražena u središnjoj Istri nakon vrlo dobre predstave domaćih igrača. Utakmicu je obilježio Amel Ibrahimović sa golom i dvije asistencije. 

Najprije je u 16. minuti izveo korner kojeg u gol “sprema” Nikola Ivetac, da bi za par minuta isto učinio nakon čega Mauro Matika, također glavom, pogađa za 2:0. Već tada je bilo jasno da bodovi neće iz Istre.

Prije toga, u desetoj minuti Trnje ostaje s desetoricom igrača jer je isključen vratar Kranjec, a trener Lušić iz igre vadi najboljeg strijelca svoje momčadi Poldrugača te tako podosta otupljuje svoj napad.

Taman pred odlazak na odmor, svaku dvojbu u današnjem susretu riešio je Ibrahimović natrčavši na jednu loptu u šesnaestercu i efektno pogodivši mrežu gostiju za 3:0. U nastavku se igra izrazito razvodnila, a gosti su uspjeli poraz tek umanjiti.

PAZIN – Gradski stadion – Gledatelja: 150

TREĆA HNL ZAPAD – 6.KOLO – Sudac: Petar Jerbić (Velika Gorica)

PAZINKA – TRNJE 3:1 (3:0)

Strijelci: 1:0 Ivetac 16′, 2:0 Matika 19′, 3:0 Ibrahimović 34′, 3:1 Jelić 66′

Žuti kartoni: Krešić (Trnje)

Crveni karton: Kranjec (10′-Trnje, igranje rukom van kaznenog prostora)

PAZINKA: Funčić, Batel, Pinčan, Zgrablić, Matika, Ivetac, Ibrahimović (od 64. Gjurchinoski B.), Vale (od 80. Ivetić), Rako (od 71. Krajcar), Ćosić, Rabar

Trener: Mirko Matika

TRNJE: Kranjec, Babok, Jurač, Slatina (od 70. Krešić), Jelić, Zubak, Fostač (od 46. Rajkovača), Rilov, Poldrugač (od 10. Pedić), Poštolka, Špišić

 

Trener: Srećko Lušić

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital