Pazinka i dalje bez gola, Damiš kaznio dekoncentraciju

Objavljeno: 11. rujna 2017. u kategoriji

Svi pazinski problemi počinju i završavaju sa kreacijom i realizacijom, pokazalo se to i u subotu, 09.09.2017. godine na utakmici protiv kvalitetne momčadi Krka. Nisu domaćini loše stajali na terenu, nije nedostajalo ni htijenja, ali jednostavno, problem nastaje kada loptu treba prenijeti u posljednju trećinu terena.

Tu sterilnost kaznio je Mateo Damiš u 83. minuti nakon jednog ubačaja glavom, a prije toga je vratar Roberto Funčić u dva navrata spasio svoju momčad. Najprije je u 62. minuti obranio udarac Buršića u situaciji “jedan na jedan”, da bi devet minuta kasnije obranio šut Kurolta sa desetak metara.

Pazinka nije stvorila previše na ovom susretu pa je vrijedan spomena tek udarac Ćosića iz 57. minute, ali je lopta sa 15 metara otišla pored gola. Kad ne zabijaš, onda je za poraz dovoljna i jedna dekoncentracija na prekidu, kao što je bio slučaj za Pazinjane.

 

PAZIN – Gradski stadion – Gledatelja: 200

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 3.KOLO – Sudac: Jakov Maleš (Zagreb)

PAZINKA – KRK 0:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Damiš 83′

Žuti kartoni: Selar (Pazinka), Jović (Krk)

PAZINKA: Funčić, Batel, Pinčan, Gjurchinovski, Matika, Ivetac, Erik (od 75. Selar), Ibrahimović (od 46. Vale), Ćosić (od 60. Gjurchinoski A.), Rabar, Krajcar

Trener: Mirko Matika

KRK: Nicoletti, Con, Buršić (od 63. Budan), Čuturilo, Jović, Alilović (od 73. Turčić), Kurolt, Ivančić, Vidas, Ismaili (od 81. Fumić), Damiš

 

Trener: Tomo Veljačić

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital