Pazinka u nizu od pet utakmica bez poraza, pao i Vrbovec

Objavljeno: 13. studenoga 2017. u kategoriji

Ovo je sada već peta utakmica kako nogometaši Pazinke neznaju za poraz. Izvjesno je da su porođajne muke nazvane “novaci u Trećoj ligi” sada već daleko iza njih, te kako se letvica očekivanja pomalo diže s one početne “samo da nam je ostati u ligi”.

Počelo je grozno po domaćine. Gosti iz grada salame poveli su već u drugoj minuti kada je De Souza Barbosa Uemerson Ramon (nadamo se da mu nismo još poneko ime zaboravili) šutirao sa vrha šesnaesterca i pogodio za vodstvo Vrbovca.

Trgnuo je taj rani pogodak domaćine stoga su odmah krenuli po izjednačenje. Prijetili su najprije Lepinjica, a nakon toga Re, oba bezuspješno. Onda dolazi 28. minuta susreta, korner je izveo Batel, a Vale je precizan i domaćin je na poluvrijeme otišao s neodlučenim rezultatom.

Iako je ponajbolji igrač Pazinke, Marko Lepinjica već neko vrijeme ozlijeđen, kako krv nije voda, dokazao je njegov mlađi brat Igor kada je u 56. minuti poluvolejem s 15 metara matirao Jendriša i donio Pazinki nova, vrijedan tri boda.

PAZIN – Gradski stadion – Gledatelja: 200

TREĆA HNL ZAPAD  – 15. KOLO – Sudac: Igor Čepić (Kostrena)

PAZINKA – VRBOVEC 2:1 (1:1)

Strijelci: 0:1 De Souza 2′, 1:1 Vale 28′, 2:1 Lepinjica 56′

Žuti kartoni: Rabar, Zgrablić, Pinčan (Pazinka), Ćosić (Vrbovec)

PAZINKA: Denić, Batel, Pinčan, Zgrablić, Matika, Re (od 65. Gjurchinovski B.), Ivetac, Lepinjica, Ibrahimović, Vale (od 90. Ivetić), Rabar

Trener: Mirko Matika

VRBOVEC: Jendriš F., Ćosić, De Souza, Jendriš N., Dimović, Busija (od 55. Krizmanić), Boroša, Franić (od 46. Kokot), Gegić, Colarić D. (od 66. Colarić J.), Pluščec

Trener: Denis Madžar

Izvor: www.istrasport.hr

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital