Pazinski boćari zasluženo odlaze na final four

Objavljeno: 1. lipnja 2017. u kategoriji

Pazinski gradonačelnik Renato Krulčić primio je  danas (31. svibnja 2017. godine) igrače Boćarskog kluba Pazin  predvođene predsjednikom Lucijanom Ujčićem, te igračima Valterom Ivančićem i Marinom Križmanićom istaknuvši da je povijesni uspjeh jednog ekipnog pazinskog sporta da se plasira u samu završnicu Europskog kupa.

Pazinski boćari to su i učinili pobjedom nad Lokateks Tratom u Škofjoj Loki i odlaze na završni turnir ovogodišnjeg europskog Kupa prvaka  koji će se 10. i 11. lipnja 2017. godine održati u talijanskom Saviglianu. Gradonačelnik se zahvalio što kroz ime Kluba promiču ime Pazina diljem cijele Europe.

Predsjednik Boćarskog kluba zahvalio se gradonačelniku Krulčiću na prijemu i rekao kako mu je iznimna što s njima dijeli radost uspjeha. Zahvalio se i igračima koji su dali sve od sebe i pokazali da imaju mirnu ruku, dušu i srce kad je trebalo da budu najjači i najbolji.

Gradonačelnik Krulčić iznimno ponosan na vrhunske rezultate koje su pazinski boćari postigli, čestitao im je i poželio puno sreće i uspjeha na final fouru.

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital