Pazinu prvi bodovi u premjernoj utakmici kadetske premijer lige

Objavljeno: 15. siječnja 2018. u kategoriji

Pazinski kadeti pobijedili su bjelovarske vršnjake sa 70-67 u uzbudljivoj utakmici u kojoj je bilo i trica, zakucavanja blokada, asistencija i velike borbenosti na obje strane. Nakon početnog vodstva gostiju Pazinci su pretežno vodili cijelu utakmicu ali uporni gosti nisu dali domaćinima da se odlijepe na osjetniju razliku. Kraj utakmice Pazinci su dočekali uzdignutih ruku, ali gosti nemaju za ničim pretjeranu žaliti.

Pazin je dokazao da je grad košarke, a Bjelovar također da (umjesto grada rukometa u povijesti) sve više postaje grad košarke! Nasljednici Pankarcija Baraća i Davida Grbešića u domaćim redovima te Luke Božića i Zadravca u gostujućim redovima pokazali su (pored uočljive nervoze koja je normalna zbog značaja utakmice) da imaju još prostora za svoj igrački napredak za što su nagrađeni pljeskom od korektne pazinske publike! U nedjelju u 16 sati igra se utakmica sa KK Zadar za koju kod igrača i vjerne pazinske publike postoji veliki motiv da se nastavi sa uspjesima respektirajući sa svih motrišta goste iz grada košarke koji dolaze u također grad košarke!

Trener KK Bjelovar Damir Krpan:

Čestitke Pazincima na pobjedi u egal utakmici. I jedna i druga ekipa ima u ovoj generaciji oslonce i u seniorskoj drugoj ligi što znači da razvojno klubovi gledau da za koju godinu igraju i seniorski veći rang takmičenja. Publika je napravila odličnu atmosferu i očekujemo u Bjelovaru slično i jedva čekamo uzvratnu utakmicu.

Trener KK Pazin Dario Lukšić:

Vrlo neizvjesna utakmica do samog kraja, napeta, borbena. Iako smo na kraju slavili i da je bilo obrnuto ne bi bilo nezasluženo. Čestitke dečkima obje ekipe na prikazanoj igri, našim dečkima na pobjedi. Projekt HKS-a je već u prvom kolu pokazao draž što “kraljica igara” daje. Okrećemo se utakmici sa Zadrom gdje očekujemo još bolju utakmicu u kojoj ćemo uz podršku naše publike dati sve od sebe na parketu.

 

Izvor: ipazin

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital