PJEŠAČENJE ISAP 2019 „ PREKO BREŽINE“, TINJAN, 13.10.2019.

Objavljeno: 1. listopada 2019. u kategoriji

Provedite aktivan i zabavan dan u prirodi središnje Istre, u dobrom društvu i pod stručnim vodstvom sportske voditeljice!

 

Hodanje je za ljude najprirodniji i vjerojatno najzdraviji oblik kretanja. Evolucijski smo izgrađeni da riješimo izazove gravitacije u hodanju (gibanju) i možemo se izraziti da je hodanje za nas “integralni dio”  baš kao što je to disanje i hranjenje. Hodanje je trening. Iako prirođeno, hodanje danas postaje izazov i mnogi ga trebaju planirati (podsjetnik) kao aktivnost ili trening. Hodanje je odmor. Danas zbog sjedilačkog (hipokinetičnost) načina života raste broj ljudi koji bi od 30 minutnog hodanja u prirodi imali više koristi u oporavku uma i tijela nego da to vrijeme provedu ispred televizora ili sjede. Hodanje je zdravo i zabavno kad se kombinira. Hodanje ima izrazito pozitivne učinke na lokomotorni, kardiovaskularni, respiratorni sustav i naravno u kombinaciji sa prirodom i dobrim društvom povećava raspoloženje, ublažava stres i podiže životnu energiju.

 

GDJE – okupljanje i prijave od 9,00 do 9,45 sati na Školskom igralištu u Tinjanu

POČETAK – 10,00 sati

TRAJANJE: 2,5 do 3 sata

STAZA – lagana  kružna staza duljine 11,5 km pogodna za sve uzraste, većinu staze čine šumski odnosno makadamski putevi. Mole se prijavitelji da obuku prikladnu odjeću i obuću prilagođenu stazama i pješačenju u prirodi te vremenskim uvjetima.

KAKO SE PRIJAVITI – mailom sa podacima ime i prezime te godina rođenja prijavitelja na lovnaprsut@gmail.com.

KOTIZACIJA – 40,00 kn koja se plaća na okupljanju. Djeca do 14 godina ne plaćaju kotizaciju. Kotizacija uključuje okrijepu za vrijeme pješačenja, topli obrok u cilju, ulaznicu za ISAP, sportsku animaciju i stručno vođenje tijekom pješačenja.

ORGANIZATORI – Općina Tinjan i Športsko rekreativni klub Vita Pazin

UVJETI SUDJELOVANJA – Prijavom na pješačenje daje se pristanak da službene osobe organizacijskog dijela utrke koriste osobne podatke prijavitelja u službene svrhe i izrađuju službene fotografije za javnu objavu, također za službene svrhe i potrebe sportskog događaja sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka i Zakonu o provedbi Opće Uredbe o zaštiti podataka.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital