Planinarsko društvo Pazinka Pazin organizira pješačenje povodom otvorenja novouređene planinarske staze Malenica (Grdoselo)

Objavljeno: 19. lipnja 2017. u kategoriji

Planinarsko društvo Pazinka Pazin organizira pješačenje prilikom otvaranja novouređene planinarske staze Malenica (Grdoselo), u srijedu 21.06.2017., u 17,30 h.

Mjesto i vrijeme okupljanja: 17,30-18,00 ispred stare škole u Grdoselu

Polazak: 18.00 h

Pješačimo novouređenom i obnovljenom stazom Malenica do utvrde Zelengrada i povratno do Grdosela. Radi se o jednoj od najljepših istarskih staza, koju još zovu istarskom Amazonom.

Duljina staze je cca 5 km. Na stazi je postavljen novi most i rukohvat za lakši prijelaz strmih dijelova.

Staza nije zahtjevna i prilagođena je svim uzrastima.

Po završetku pješačenja slijedi zabava uz zakusku i druženje. Ovo pješačenje je ujedno i posljednja aktivnost u projektu „Prošećimo Malenicom, prošećimo atrakcijom na dohvat ruke!“, kojeg provodi Planinarsko društvo „Pazinka“ uz potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Napomena: dolaskom na pohod svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje u pohodu;  da pristupa pohodu na vlastitu odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene programa s obzirom na vremenske prilike i ostale nepredviđene okolnosti.

 

Ova građanska akcija provedena je zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital