Pobjeda Boćarskog kluba Pazin

Objavljeno: 22. svibnja 2017. u kategoriji

Boćari Pazina u prvom su susretu četvrtfinala europskog Kupa prvaka, odigranog u subotu, 20. svibnja 2017. godine u dvorani Boćarskog centra “Aleksandar Anzur” sa tijesnih, ali slatkih 12:10 pobijedili aktualnog viceprvaka Europe, slovensku Tratu iz Škofja Loke, te tako napravili prvi, ali veliki korak ka plamsanu na završni turnir europskog klupskog natjecanja, koji će se 10. i 11. lipnja 2017. održati u talijanskom Saviglianu.  

U susretu sa najboljim slovenskim klubom svih vremena, 13-erostrukim državnim prvakom Pazinjani Benjamin Guštin i David Šircelj su dobili sve tri brzinske igre od kojih svakako valja izdvojiti izvanrednih 45 pogodaka Guština u brzinskom izbijanju. No oba precizna izbijanja i bližanja i izbijanja u krug otišla su na stranu gostiju koji su tako u završnu seriju igara ušli s vodstvom 8:6. Međutim, svi su pazinski boćari, ukljućujući i par koji je izgubio, odlično odigrali klasične discipline i na koncu zasluženo slavili veliku pobjedu. Ovim slavljem momčad iz Anzurovog doma je za uzvrat osigurala najmanje dodatnu igru kroz koju će se odlučivati plasman u polufinale ukoliko Trata slavi bilo kakvu pobjedu u uzvratu koji se u Škofja Loki igra u subotu, 27. svibnja. Pazinjanima je pak za izravan plasman na final four dovoljan i neriješen rezultat.

Cijeli susret možete pogledati ovdjehttp://www.dailymotion.com/video/x5n2y5g_bk-pazin-hrvatska-bk-trata-skofija-loka-slovenija-kup-prvaka-europe_sporthttps://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=_NBHMHTbHRA

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital