Pobjeda NK Pazinke Pazin

Objavljeno: 2. listopada 2017. u kategoriji

Pazinka je 30.09.2017 pobijedila kod direktnog konkurenta iz donjeg doma ljestvice koji je razvidno slabija momčad od njih, ali je na kraju moglo biti svega. Naime, Vrapče je u posljednjih deset minuta imalo dva jedanaesterca.

No, krenimo od početka. Patrick Rabar je u 17. minuti prošao po desnoj strani i povratnom loptom pronašao Amela Ibrahimovića koji goste dovodi u vodstvo.

Šest minuta kasnije kombiniraju Rako i Vale da bi potonji poslužio Igora Lepinjicu koji pogađa za 0:2.

Vrapče je počelo imati više od igre, a kriterij suca Jeleča iz obližnjeg Zaprešića bio je, budimo pristojni, nestabilan.

No, sijevnula je jedna pazinska kontra u 76. minuti, lopta je stigla do Marka Lepinjice, a to je momentalno znak za uzbunu protivničkoj momčadi. Tako je bilo i ovog puta – 0:3 pokazuje semafor nakon udarca popularnog “Lepija”.

Ali, ni s tim rezultatom nisu gosti bili sigurni u trobod. Armin Abazi je iz jedanaesterca smanjio na 1:3 u 83. minuti, a pet minuta kasnije Jeleč odrađuje “deja vu” i ponovno loptu šalje na “bijelu točku”, ali ovog puta šut odlazi u vratnicu.

Teško je ni zamisliti što bi se na terenu događalo i koliko bi trajala nadoknada da je Abazi smanjio na 2:3. Nakon toga uslijedio je crveni karton Teu Krajcaru, ali i “razgovor” suca Jeleča i trenera gostiju Mirka Matike čiji transkript nije za javnost.

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital