Pobjedu off road utrke u Višnjanu odnijela posada Vedran Šćulac i Mateo Štelko

Objavljeno: 5. srpnja 2017. u kategoriji

Oblaci prašine dizali su se tijekom proteklog vikenda iznad poligona u Gambetićima. Ondje je održana treća od ukupno pet off road utrka prvenstva istarske rivijere, ovoga puta u organizaciji autokluba Skok racing i Poreč motorsporta. Umijeće upravljanja na zemljanoj podlozi iskazalo je tridesetak posada iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Pobjedu je odnijela posada Vedran Šćulac i Mateo Štelko.

 

Drugo mjesto pripalo je posadi koju su činili Matej i Matjaž Podgornik iz Slovenije, dok je treće mjesto osvojila posada Marko i Mišel Fakin.

 

Utrka je počela dan ranije ceremonijalnim startom ispred Turističke zajednice Općine Višnjan, no ključan dio održao se u nedjelju. U odnosu na prijašnje utrke, ova je natjecateljima ponudila nešto sasvim novo s obzirom na to da je organizator poligon u međuvremenu doradio i usavršio kako bi sudionicima pružila nove uvjete adrenalinske vožnje, te publiku dodatno zabavili.

 

Bila je ovo treća od ukupno pet utrka Prvenstva Istarske rivijere. Očekuju se još dvije, prva već slijedeći vikend u Oskorušu kraj Momjana, dok će se druga održati drugi vikend u mjesecu rujnu na poligonu u Buićima.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital