Potpisani ugovori s dobitnicima natječaja Mali projekti za bolje sutra

Objavljeno: 21. lipnja 2016. u kategoriji

14. lipnja 2016. u Gradskoj vijećnici Grada Pazina potpisani su ugovori za financiranje malih projekta za razvoj lokalne zajednice organizacija civilnog društva. Natječaj je raspisan iz Fonda gradova i općina na osnovi potpisanog Sporazuma o suradnji sa Gradovima i Općinama: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Svetvinčenat, Vrsar, Kanfanar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale i Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Na natječaj za male projekte mogle su se prijaviti : udruge, ustanove i mjesni odbori koji imaju sjedište registrirano na području članova/ica Fonda te koji su udovoljavali uvjetima navedenima u Uputama za prijavu.


 Sa područja Grada Pazina dobitnici financijskih potpora su Mjesni odbor Zabrežani sa projektom „Punjgar“, Gradska udruga umirovljenika Pazin sa projektom informatičke radionice „1 2 3 želimo znati i mi“, Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Hoću-mogu sa projektom „Simbolom i slikom do boljeg razumijevanja“ i Malonogometni klub Ruhci sa projektom „Druženje uz sport“.
Upraviteljica Zaklade pohvalila je pazinske udruge i Grad Pazin na kvalitetnim projektima, te je dodala da je do ove godine Grad Pazin u Fond gradova uložio 100.000 kuna, dok su udruge sa područja Pazina dobile 165.071 kuna iz Fonda.
Potpisivanju su prisustvovali upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Helga Može Glavan i gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić sa suradnicima.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital