Potpisano pismo namjere o osnivanju Administrativno tehničkog boćarskog centra za Srednju i Jugoistočnu Europu u Pazinu

Objavljeno: 13. listopada 2015. u kategoriji

U Rijeci, 26. rujna 2015. godine, tijekom završnog dana svjetskog prvenstva u boćanju, s ciljem osnivanja Administrativno tehničkog boćarskog centra za Srednju i Jugoistočnu Europu u Pazinu, potpisano je pismo namjere o suradnji Grad Pazina i Međunarodnog boćarskog saveza (Federation Internationale de Boules).

Idejni začetnik boćarskog centra koji će se osnovati je pokojni Aleksandar Anzur, istaknuti pazinski, hrvatski i svjetski boćarski djelatnik, entuzijast i promotor, a članovi obitelji Anzur bili su uzvanici na svečanom potpisivanju pisma namjere. Boćarski centar trebao bi djelovati s ciljem olakšavanja komunikacije između tijela Međunarodnog boćarskog saveza i nacionalnih boćarskih saveza Srednje i Jugo-istočne Europe te uspostavljanja kvalitetne koordinacije aktivnosti koje se provede na području saveza iz navedene zone.
Boćarski centar djelovat će na sportskim terenima Boćarske dvorane u Pazinu, a koordinatorima projekta imenovani su Alphonse Lagier Bruno, od strane Međunarodnog boćarskog saveza i Jelisije Jovičić od strane Grada Pazina.
Prikaži više

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital