Poziv na Dan otvorenih vrata PILOXING treninga; subota 9.3.2024.

Objavljeno: 4. ožujka 2024. u kategoriji

Valentina Baf, licencirana trenerica PILOXINGA, poziva sve zainteresirane da se  09. ožujka 2024. godine u razdoblju od 10:00 do 14:00 h, pridruže na danu otvorenih vrata koji će se održati u polivalentnoj dvorani Školsko–gradske sportske dvorane u Pazinu. Otvorite vrata novim mogućnostima i otkrijte sve čari PILOXING treninga! 

Imat ćete priliku saznati što je to PILOXING i isprobati čak 3 različita PILOXING programa – PILOXING BOOTY+, PILOXING SSP i PILOXING BARRE.

Treninzi su namijenjeni mlađim i starijim dobnim skupinama u rasponu od 18 do 50 godina, svima koji vole vježbati u grupi i žele isprobati nešto novo, onima koji se žele dovesti u formu i poboljšati ne samo fizičko već i psihičko zdravlje.

Ukoliko planirate trening odraditi s nama, potrebno je adekvatno se sportski obući (lagana odjeća, čiste tenisice). Dolazak je besplatan i prijava unaprijed nije potrebna.

Za sve dodatne informacije možete mi se javiti telefonski na broj 091/169-0858 ili putem društvenih mreža: FB: valentinabaffitness / IG: valentinabaf_fitness

Veselim se Vašem dolasku!
Valentina Baf, licencirana PILOXING instruktorica

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital