Poziv na iskazivanje interesa za iznajmljivanje prostora ŠGSD – medicina rada i/ili fizikalna terapija

Objavljeno: 13. listopada 2015. u kategoriji

POZIV NA ISKAZIVANJE INTERESA ZA IZNAJMLJIVANJE PROSTORA NAMIJENJENIH MEDICINI RADA I/ILI FIZIKALNOJ TERAPIJI

Društvo s ograničenom odgovornošću Pazin Sport d.o.o. na adresi Tugomila Ujčića, prof. 2, 52000 Pazin, ovim putem upućuje poziv na iskazivanje interesa za iznajmljivanje prostora namijenjenih medicini rada i/ili fizikalnoj terapiji koji se nalaze u prizemlju Školsko – gradske sportske dvorane u Pazinu.

Lokacija posjeduje svu potrebnu infrastrukturu. Namjene lokacije jesu obavljanje djelatnosti medicine rada i/ili fizikalne terapije sa pripadajućim uredskim prostorom. Površina prostorija je ukupno 53 m2, a sastoji se od tri odvojene prostorije pojedinačnih površina:
– 16 m2 za prvu prostoriju,
– 24 m2 za drugu prostoriju i
– 13 m2 za treću prostoriju.
Svi prostori imaju osnovnu opremu i namještaj, a uz navedene prostorije nalazi se pripadajući hodnik te sanitarni čvorovi.
Za sve ostale informacije, svi zainteresirani ponuditelji mogu se obratiti u prostorije Pazin Sport d.o.o., Tugomila Ujčića, prof. 2, Pazin, radnim danom od 07 do 15 sati, telefonom na 052/416 757 i 052/616 393 ili mailom na uprava@pazin-sport.hr. Zainteresiranim ponuditeljima preporučuje se osobni dolazak u prostore.

Oglas je objavljen i na stranicama Njuškalo d.o.o., gdje možete pronaći više slika.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital