Poziv za dostavu prijedloga korisnika programa „Od športske škole do olimpijskih igara u 2018. godini“

Objavljeno: 9. veljače 2018. u kategoriji

Hrvatski olimpijski odbor provodi „Od športske škole do olimpijskih igara u 2018. godini“. Program „Od športske škole do olimpijskih igara u 2018. godini“ provodi se sa svrhom poticanja razvoja športa u zajednicama. Program se provodi u suradnji sa športskim zajednicama koje prate i podupiru unapređenje rada s djecom u športskim klubovima. Hrvatski olimpijski odbor potiše razvoj športa u zajednicama na način da dodjeljuje inicijalnu novčanu potporu onim športskim klubovima koji planski provode aktivnosti usmjerene na zadržavanje postojećeg ili povećanje broja sportaša, poticanje razvoja športa i dr.

Korisnici ovoga projekta mogu biti športski klubovi koji kontinuirano, tijekom čitave godine rade sa sportašima do 16 godina starosti koji su registrirani u športskom klubu i natječu se za svoj športski klub.

Dio programskih aktivnosti Hrvatskog olimpijskog odbora koje se odnosi na poticanje razvoja i unapređenje športa u zajednicama provodi se već dugi niz godina. Između ostalog, tim se aktivnostima pozitivno utječe na stvaranje uvjeta za rad djece u športu. U tom smislu je pružena potpora brojnim športskim projektima na način da je sufinancirana nabava prvenstveno športskim spravama i opreme, te odjeće i obuće. Hrvatski olimpijski odbor je glavnu ulogu dao športskim zajednicama koje su pripremile i dostavljale svoje prioritetne prijedloge, pa su potpore češće i više dobivale one športske zajednice koje su pripremile i dostavljale prijedloge u skladu sa zadanim kriterijima. O tome će ovisiti i realizacija programa u 2018. godini.

Rok za podnošenje prijedloga je 05.04.2018. godine.

Poziv “Od športske škole do olimpijskih igara u 2018. godini”

Pravila 

 

Izvor: Hrvatski olimpijski odbor, www.hoo.hr

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital