Predatori odlični na Croatia Openu 2015 u Zagrebu

Objavljeno: 17. prosinca 2015. u kategoriji

Proteklog se vikenda u Zagrebu održalo posljednje natjecanje ove godine, Croatia Open, u organizaciji zagrebačkog kickboxing saveza.

 Natjecanju su prisustvovali i sportaši iz pazinskog Kickboxing Kluba Predator. U velikoj konkurenciji od preko 550 natjecatelja iz 77 klubova iz 8 država, Predatori nisu razočarali ni ovaj put.Iako nisu nastupili svi članovi koji se inače natječu, kući su se vratili ponosni i sa pregršt medalja. U kategoriji light contact, Leon Bonno Peračić osvojio je treće mjesto. Tina Barbić osvojila je 1. i 3. mjesto u kategoriji seniorki u light contactu. Ina Milohanić u kategoriji seniorki osvojila je 1. i 2. mjeto u full contactu. Tedi Prenc u kategoriji juniora, u kick lightu osvojio je 2. mjesto. A u najjačoj kategoriji K1 Sean Šturbej je osvojio drugo mjesto.

Predsjednica kluba, Alisa Ramakić, ne krije svoje zadovoljstvo. “Jako sam zadovoljna rezultatima. Tim više što su Leon, Tina i Tedi prvi put nastupili i osvojili medalje. Iako se nisu borili svi natjecatelji iz kluba, ovo nam je veliki motiv za daljnja događanja. Ove godine, zbog financijske situacije nismo nastupali na svim natjecanjima kojima smo htjeli, ali rezultati sa ovog, velika su nam nagrada i pokazatelj koliko su se naporni treninzi tokom godine isplatili. Borbe nisu bile lagane, uz fizičku spremnost, treba imati hrabrosti uopće stati u ring i boriti se. Veselimo se slijedećoj godini i novim natjecanjima.”

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital