Prijem sudionika turnira povodom Rujanskih svečanosti

Objavljeno: 7. rujna 2017. u kategoriji

Jučer, 06.09.2017. godine je u Velikoj vijećnici pazinske gradske uprave zamjenik gradonačelnika Veljko Brajković primio je izaslanike “Turnira četiri regije – Torneo quattro regioni” koji se održao istog dana u sklopu Rujanskih svečanosti na pazinskom gradskom stadionu.

Tom prilikom upoznao je goste pristigle iz Slovenije (regija Primorska), Italije (regija Carnia) te Nogometnog središta Pazin te selekcije Poreč – Pazin, sa stanjem u sportu na području Grada Pazina s naglaskom na brojnost mladih i djece u nogometu. Okupljene su još pozdravili i predali im prigodne poklone i Enco Zohil, predsjednik Nogometnog središta Pazin, domaćina turnira, Dragan Šipraka i Davorin Mogorović iz Nogometnog kluba Pazinka, Igor Žiković, predsjednik županijskog nogometnog saveza, Lucijan Ujčić, predsjednik pazinske Zajednice sportskih udruga te Anton Finderle, viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje.
Uz njih, ispred Nogometnog kluba Koper iz Primorske, Sandi Sejdinovski izrazio je nadu da će ovakvi susreti postati tradicionalni, a Gianni Timeus iz A.S.D. Ovarese istaknuo je kako su ovi susreti prilika da se mladi ljudi nadograde kao ličnosti, jer zadaća klubova nije samo stvaranje nogometaša, već i odgoj mladih kroz razvoj prijateljstava koja prelaze granice.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital