Provedena Vježba evakuacije i spašavanja u Školsko gradsko sportskoj dvorani Pazin

Objavljeno: 2. listopada 2017. u kategoriji

Sukladno Planu evakuacije i spašavanja Školsko-gradske sportske dvorane od studenoga 2016. godine, a na osnovu Odluke Direktorice Pazin sport –a d.o.o. o organizaciji i provedbi vježbe i Evakuacije i spašavanja u Školsko gradskoj dvorani, dana 28. rujna 2017. godine s početkom u 09:30 h provela se Vježba evakuacije i spašavanja u Školsko-gradsko sportskoj dvorani Pazin, Tugomila Ujčića, prof. 2, 52 000 Pazin.

Vježba se provela u skladu s Elaboratom vježbe evakuacije i spašavanja, odnosno scenarijom vježbe opisanom u elaboratu te ostalim postojećim dokumentima po kojima se ova vježba izvršila.

Svrha provođenja vježbe bila je provjera funkcionalnosti Procjene od požara i tehnoloških eksplozija, koji je izradio Zaštita inženjering konzalting d.o.o. Rovinj i Plana evakuacije i spašavanja koji je izradio Pazin sport d.o.o. te provjera osposobljenosti i uvježbanosti učenika, korisnika i osoblja dvorane za provedbu složenih zadaća evakuacije u slučaju požara. Tema vježbe bila je evakuacija i spašavanje učenika, korisnika i osoblja dvorane u slučaju požara.

U vježbi su sudjelovali učenici sa nastavnicima Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin, Pripadnici JVP Pazin te zaposlenici Pazin sport d.o.o. Sudjelovalo je ukupno 22 učenika sa 1 nastavnikom, 6 zaposlenika Pazin sport d.o.o., 10 osoba u prostoru ugostiteljskog objekta, te 4 pripadnika JVP Pazin sa 1 vatrogasnim vozilom. Vježba je završila u 10:00 h, sukladno planiranom Scenariju vježbe odnosno Vremenskom slijedu izvođenja vježbe, te Elaboratu izvođenja vježbe evakuacije i spašavanja u Školsko-gradsko sportskoj dvorani Pazin „Dvorana Pazin 2017“ od 01. rujna 2017. godine.

 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital