PRVA HBL – 6. KOLO | Zrinjevac jedini do bodova u gostima, Istrijani nadpolovični

Objavljeno: 13. studenoga 2017. u kategoriji

U derbiju šestog kola Prve HBL Zrinjevac je slavio u Bastu podno Biokova, a maksimalan je ostao i riječki Vargon pa je već polako jasno da između ta dva kluba treba tražiti novog prvaka lige. Što se tiče istarskih klubova, Porečani su poraženi na teškom gostovanju kod Sokola dok su Pula i Pazin upisali dvije domaće pobjede. Ostaje žal za bodovima Istre Poreč jer su nakon imali vodstvo od 4:10 da bi se nakon toga “ugasili”. Najbolji u njihovim redovima bili su Nenad Tadić i Joško Mardešić koji su ostvarili po dvije pobjede, uz jedan poraz.

U Pazinu je nakon brzinskog izbijanja bilo 12:0. Nakon toga prednost su dobili i neki mlađi igrači pa su gosti uspjeli osvojiti pokoji “punat”. Vedran Glavić upisao je tri uvjerljive pobjede, a istaknuti treba i mlađahnog Adriana Radolu koji je ubilježio dvije pobjede u isto toliko “okršaja”.

Ni Puljani nisu dozvolili iznenađenje, iako je moglo biti “svašta” u prvom krugu igara (Zemunović i Percan slavili protiv Buterina i Sriće 13:12, Živolić u pojedinačnom pobijedio 11:9…). Po maksimalne tri pobjede upisali su Luka Faraguna i Suad Zemunović.

Izvor: www.istrasport.hr

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital