Prvenstva Istre po disciplinama

Objavljeno: 30. lipnja 2017. u kategoriji

Seniori će se u Pazinu u subotu, 1. srpnja 2017. godine, u Boćarskom centru “Aleksandar Anzur” natjecati na županijskom prvenstvu u parovima koje počinje u 9 sati, dok se početak finalnog susreta očekuje oko 18.30 sati.

 

Naslov prvaka brane i aktualni prvaci Hrvatske, Valter Ivančić i Marino Križmanić iz prvoligaša Pazina čije će jake snage još predstavljati parovi Alen Guštin i Igor Vretenar, te Nini Stranić i Robert Sergo. Pomrsiti račune dolazi im par Istre Poreč Nenad Tadić i Joško Mardešić, te još niz kvalitetnih parova istarskih niželigaša.

 

Neslužbenu listu predprijava možete pogledati ovdje: Prijave za prvenstvo Istre – Seniori 2017. godine

Okvirnu satnicu prvenstva možete pogledati ovdje: Raspored i satnica prvenstva Istre u disciplini parovi klasično

 

Juniori će u Ročkom Polju u subotu i nedjelju, 1. i 2. srpnja s posljednje dvije discipline završiti seriju svojih ovogodišnjih županijskih prvenstava.

 

U subotu 01. srpnja 2017. godine je s početkom u 9 sati na programu disciplina pojedinačno klasično početak finala koje se očekuje oko 18 sati. U nedjelju se, također s početkom u 9 sati igra bližanje i izbijanje u krug početak finala kojeg se očekuje oko 15.30 sati.

 

Okvirnu satnicu prvenstva možete pogledati ovdje: Raspored i satnica prvenstva Istre u disciplini parovi klasično

 

Osim boćališta u Ročkom Polju za prvi dio natjecanja po skupinama prijepodne će se koristiti i boćalište u obližnjem Roču. U slučaju kiše prvenstva će se odigrati u boćarskoj dvorani u Kozarima.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital