RADIONICA – ODRŽAVANJE MANIFESTACIJA

Objavljeno: 25. veljače 2016. u kategoriji

Tijekom ovog i sljedećeg tjedna Upravni odjel za turizam Istarske županije će u suradnji s porečkim Institutom za poljoprivredu i turizam diljem Istre organizirati javne radionice na temu manifestacija.

Tom će prigodom stručnjakinja iz područja event managementa Klara Trošt Lesić izložiti problematiku koju susrećemo prilikom organizacije manifestacija s financijskog, organizacijskog, logističkog, marketinškog i prodajnog aspekta. Izlaganje će biti popraćeno nizom primjera i interakcijom sa sudionicima koje će se nastojati potaknuti na konstruktivnu raspravu o problemima i zaprekama prilikom organizacije manifestacija, kao i o pozitivnim iskustvima. Radionice se organiziraju u cilju razvoja Istre kao kvalitetne i konkurentne turističke destinacije, održivog razvoja kulturnih i prirodnih resursa te podizanja kvalitete turističkih proizvoda i usluga, što je u skladu s programom rada Upravnog odjela za turizam i smjernicama iz Master plana razvoja turizma Istre do 2025. godine.  

Radionice su za sve besplatne a održati će se U PONEDJELJAK 29. VELJAČE u 17h – u PAZINU, Spomen dom, Dvorana Istra  (za područje grada Pazina te općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Pićan, Svetvinčenat, Sv. Lovreč, Sv. Petar u šumi, Tinjan, Višnjan, Vižinada i Žminj)

Teme o kojima će se govoriti su sljedeće:

1. Osnove turizma manifestacija – vrste manifestacija, lokacija održavanja i doživljaji

2. Razumijevanje procesa strateškog menadžmenta manifestacija 

3. Ključni dionici manifestacija – zajednička organizacija manifestacija

4. Upravljanje ljudskim potencijalima manifestacija

5. Financijski menadžment manifestacija – česte proračunske pogreške i savjeti za porast prihoda

6. Marketing manifestacija – promocija i internet-marketing.

Radionice su namijenjene djelatnicima lokalnih turističkih zajednica, predstavnicima lokalne samouprave i svim ostalim dionicima koji organiziraju ili na bilo koji način sudjeluju u organizaciji manifestacija na lokalnoj i regionalnoj razini (javne institucije i organizacije, udruge, sportski klubovi, hotelijeri, poduzetnici, obrtnici, fizičke osobe i dr.). 

Pozivamo vas stoga da sudjelujete na radionici koju organiziramo za vaše područje, te da pozovete sve dionike za koje smatrate da će doprinijeti uspješnom održavanju radionica. Ovisno o tijeku rasprave nakon prezentacije, predviđeno vrijeme trajanja radionica je maksimalno 2 sata. 

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital