Sedam golova Mate Ivetića, Pazinka i Rovinj do dvije pobjede

Objavljeno: 9. listopada 2017. u kategoriji

Dana 08.10. svoja su peta kola odigrali najbolji juniori i kadeti u Županiji. Šest bodova “ugrabili” su samo Pazinka i Rovinj, dok je uspješan bio i Novigrad sa remijem i pobjedom protiv labinskog Rudara.

NS RIJEKA – KADETI – SKUPINA ISTRA – 5.KOLO

Kadeti Pazinke su, sa čak 12:1 pobijedili nogometaše Istre na njihovom terenu. Za Pazinku je čak sedam golova postigao Mate Ivetić, dva Nolan Lušetić, te po jedan Buždon Noel, Borna Gregorović i autogol Venasa Džanića. Počasni gol za Istru dao je Antonio Čapalija.

Uljanik je pobijedio Funtanu s 1:0, pobjedonosni pogodak postigao je Deni Šuran, a utakmicu bez pogodaka odigrali su Novigrad i Rudar. Na Valbruni je Rovinj pobijedio Jadran golovima Filipa Kolomba, Gabriela Perje i Mateja Klarića.

NS RIJEKA – JUNIORI – SKUPINA ISTRA – 5.KOLO

Susret između juniora Istre i Pazinke, odigran na umjetnoj travi Alda Drosine završio je u korist gostiju iz Pazinke, i to ponajviše zbog raspoloženog gostujućeg napadača Davida Derossija koji u razmaku od samo sedam minuta postiže dva pogotka i time zapravo postavlja i konačnih 2:0 za goste iz Pazina.

Rovinj je, na krilima Andree Maružina, mlađeg brata poznatog pulskog prvoligaša Lorena, pobijedio Jadran iz Poreča s 3:1. Osim Andree, za Rovinj je još zabio Karlović Matej, dok je počasni gol za Jadran postigao Robert Vlizlo. Novigrad je u Dajli, kao domaćin, pobijedio Rudar sa 4:0. Zgoditke su postigli Evan Kraljević i Rajan Šarčević te dva Amer Mehić.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital