Seminar “Poslovanje sportskih klubova”

Objavljeno: 10. lipnja 2016. u kategoriji

12.09.2016. godine u Školsko- gradskoj sportskoj dvorani održat će se Seminar “Poslovanje sportskih klubova”

SEMINAR OBUHVAĆA SLJEDEĆE TEME:

1. Općenito o poslovanju (Registar članova, sportska kantina, igre na sreću, prodaja ulaznica, prodaja opreme, koje knjigovodstvo voditi i dr.)

2. Gospodarska djelatnost i PDV (što spada pod gospodarsku djelatnost, 

osnovica za porez na dobit, kada ući u sustav PDV-a i dr.)

3. Stipendije i nagrade (vrste,uvjeti, oporezive i neoprezive naknade)

4. Zaposlenici,članovi i vanjski suradnici (što se smije priznati zaposlenicima,evidencije,sudci,zapisiničari,putni troškovi)

5. Novčane kazne i inspekcijski nadzor

PREDAVAČ: 

– Ivana Ožegović, dipl.oec., savjetnik, autor, predavač i računovođa za neprofitne organizacije

Predavačica posjeduje dugogodišnje iskustvo u poslovanju, i računovodstvu neprofitnih organizacija.

Autor je priručnika „Udruge u trgovinskom poslovanju“, članaka u časopisu Udruga.hr i na portalu NG-BUNTOVNICI. Predavačica je povremeni savjetnik za knjigovodstvo, i poslovanje udruga za RIPUP (Računovodstvo i porezi u praksi). Kao jedan od predavača časopisa Udruga.hr sudjelovala je na dvije radionice na temu „Jednostavno knjigovodstvo“, a do sada je održala preko 80 seminara i edukacija u Zagrebu, Zadru, Splitu, Šibeniku, Velikoj Kopanici, Novoj Gradiški, Dubrovniku, Popovači, Lipovljanima, Karlovcu, Osijeku, Vinkovcima, općini Nuštar, Slavonskom Brodu, općini Sikirevci, Gradu Otok, Pazinu, Puli, Labinu, Rijeci, Rovinju, općini Rešetari i dr. Seminare održava na jednostavan i razumljiv način, temeljem osobnog iskustva, i ono najvažnije radi ono što voli. Ove godine pokrenula je i web radio emisiju „Savjetnica udruga“. Uz to ima uhodani knjigovodstveni servis specijaliziran za neprofitne organizacije u Zagrebu, te krajem 2015.godine otvorila je knjigovodstveni ured specijaliziran za sportske klubove u Split.

ORGANIZATOR:

Tvrtka LUX EDUCATION koja se bavi edukacijama i savjetovanjima za udruge, u suradnji s tvrtkom Domino Mod d.o.o. specijaliziranom za računovodstvene usluge neprofitnih organizacija.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital