Seniori KK Pazin izgubili u Kraljevici uz solidnu igru

Objavljeno: 14. ožujka 2018. u kategoriji

 

Vikend su obilježili sin Tomas ( nakon 72-72 izgubili su predkadeti u Puli sa Stojom 89-80) koji je dao 32 koša i tata Gregor Belina koji je za seniore dao 41 koš, znači da su Belina boysi ubacili ukupno 73 koša protekli vikend. Pazinski seniori nisu razočarali u Kraljevici. Iako je više od jedne ekipe od 12 igrača odsustvovalo što zbog ozljeda, bolesti ili drugih obveza dečki su pokazali da se na njih uz iskusnog snajpera Gregora Belinu ( te Dausa i Jakusa)  može računati i za kadetski i seniorski roster.

Nekoliko minuta do kraja utakmice u Kraljevici bilo je desetak razlike, a na drugoj strani imali su u dresu Kraljevice nikad kompletnije domaćine za koje su na dvojnu licencu igrali igrači koji su u rosteru Škrljeva ( Vranković, Jashari, Hrnjaš, Furlan) u premijer ligi. Već ovu srijedu pazinski seniori dočekuju Crikevnicu u zaostaloj utakmici druge lige zapad u 20,30 sati. Nakon toga ovu subotu održava se zadnji kvalifikacijski turnir za Hrvatsku 2005. godišta, projekta Basket4kids koji organizira Sportklub televizija. Na dosadašnjim turnirima pravo nastupa na Final four Republike Hrvatske izborili su dječaci iz KK Zadar, KK Zagreb i KK VROS Osijek. Turnir u Pazinu počinje u 10 sati, a pobjednik turnira između Kastva, Kostrene, Crikvenice, Pula 1981, Stoje i Pazina ide na trošak organizatora na zagrebački turnir. Pobjednik turnira u Republici Hrvatskoj zajedno sa pobjednicima turnira bivše države i vršnjacima četiri finalista final foura Eurolige na trošak Sportklub televizije ide na završni turnir Eurolige u Beograd u razdoblju od 18. do 20. svibnja ove godine. Nakon turnira mlađih predkadeta u subotu u 16 sati pazinski seniori u utakmici druge lige zapad u 16 sati dočekuju Jadranku iz Malog Lošinja. Završno u nedjelju u 15 sati pazinski kadeti igraju utakmicu jedinstvene kadetske lige u Zadru. Ljubitelji kraljice igara moći se pratiti utakmicu izravno putem video streaminga youtubea.

Gradska dvorana Kraljevica, Gledatelja 100, Suci: Sušanj, Milin i Komadina ( Rijeka)

Kraljevica – Pazin 91:73 (26:15, 25:25, 25:17, 15:16)

Kraljevica: Šupuković, Mitić 2, Vranković 9, Jashari 9, Furlan 29, Konjević 16, Brletić, Hrnjkaš 21, Đurić, Paštar 2, Gruškovnjak 2.

Pazin: Berton, Baća, Erik 6, Ančić 4, Lukšić, Daus 6, Levak, Jakus 8, Krulčić 8, Belina 41

Izvor: ipazin

 

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital