Školski sportski klub mladost i uspješna sezona

Objavljeno: 21. siječnja 2016. u kategoriji

Školski sportski klub Mladost iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin ponovno je imalo uspješnu sezonu koja je rezultirala s dvije nagrade na kraju godine – na svečanosti dodjele Hrvatskog školskog sportskog saveza 23. prosinca 2015. godine proglašene su za treći po uspješnosti klub u Hrvatskoj, a jučer (20. siječnja 2016.) u Puli od strane Saveza sportova Istarske županije za najbolji školski sportski klub na poluotoku.

Naša škola osvojila je treće mjesto u kategoriji školskih sportskih društava osnovnih škola Republike Hrvatske, a svečanost dodjele nagrada održana je 22. prosinca 2015. godine u Zagrebu. Nagrade su primili učiteljica Jadranka Červar, učitelji Dalibor Radović i Vladimir Relić te predstavnici učenika Kasandra Flegar i Gvido Guštin.

Za utvrđivanje najboljih školskih sportskih društava bodovale su se pobjede na županijskim školskim sportskim natjecanjima, nastupi i uspjesi na poluzavršnim i završnim natjecanjima Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske te nastupi i uspjesi na međunarodnim školskim sportskim natjecanjima.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital