ŠRD “Pazinčica” Pazin pobjednik Kupa Županije u lovu ribe udicom na plovak

Objavljeno: 17. svibnja 2018. u kategoriji

Na barama kod Cerovlja dana 06.05.2018.g. održano je ribolovno natjecanje u organizaciji Sportsko ribolovnog saveza Istarske županije “Županijski kup” koji je kvalifikacijsko natjecanje za odlazak na završnicu Kupa Hrvatske koji se održava u organizaciji HŠRS-a u mjesecu Srpnju na vodama u Vukovaru. Pored ekipe Pazinčice natjecali su se eipe iz “Mrene” Buzet i “Istra” Buje.

Plasmani:
1. ŠRD “Pazinčica” Pazin u sastavu Massimo Russi, Mario Plejić i Flavio Russi te kapetan Đildo Drndić sa ulovom od 5378 grama odnosno 3 negativna boda;
2. ŠRD “Istra” Buje, Vlastimir Vežnaver ujedno i kapetan ekipe, Lino Gillioli i Alen Marinković ulovili su 2641 grama te sa 7 negativnih bodova zauzeli drugo mjesto, dok su
3. ŠRD “Mrena” Buzet, Slavko Stanešić, Mirzet Bašić i Šerif Haračić te kapetan Huse Miljković ulovili 3163 grama, te uz 8 negativnih bodova zauzeli 3 mjesto.

Juniori “Istra” Buje Kristijan Lušetić, Adel Miljković i Mateo Marinković ulovli su najviše ribe na natjecanju i to 6265 grama.

Nastupili su i kadeti “Istra” Buje , Luka Radišević, Jan Jurada i Josip Mitrović koji su ulovili 2948 grama,
Sve ekipe imaju pravo nastupa na natjecanju šeste (6) Zone koje se održava u Cerovlju, a nastupit će ekipe iz primorsko Goranske i Ličko senjske županije, od kojih ekipa, dvije najbolje plasirane ostvaruju pravo nastupa na kupu Hrvatske. Natjecanje su vodili vrhovni sudac Đorđe Velenderić te tajnik natjecanja Dragan Počekaj.

Izvor: www.ipazin.net

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital