TREĆA HBL ZAPAD – 3.KOLO | Lindar demolirao Kastavce, Ročko Polje skinulo lidera s vrha

Objavljeno: 26. rujna 2017. u kategoriji

Prvi bod u četvrtom kolu Treće HBL Zapad osvojili su Labinjani na gostovanju kod Trstene, a Ročko Polje „skinulo“ je „skalp“ dosadašnjem lideru s Kukuljanova. Lindarci su se podignuli na drugu poziciju nakon „razbijanja“ Kastva u derbiju kola.

Nisu Lindarci ostavili gostima ni „miligram“ izgleda, a istaknuli su se trostruki pobjednici Sebastijan Gržić te Josip i Nikola Jedrejčić.

Na krilima nesavladivog Gorana Ritoše su Umažani pobijedili Zamet, doduše minimalno, a Labinjane je na Krku predvodio Denis Brajuha, jedini igrač sa tri pobjede, iako je sjajnu utakmicu odigrao i Robi Ilić sa remijem i dva uvjerljiva slavlja.

Uvodnih 6:2 u Ročkom Polju najavilo je da bi se gosti mogli „loše provesti“ u Istri ovog puta. I zaista, nakon što su Vedran Glavić i Jan Počekaj pobijedili u prve dvije tehničke discipline, trebalo je još samo ostvariti jednu pobjedu u preostalih pet disciplina.

Domaćin je pobijedio u dvije i zasluženo slavio, a treba istaknuti maksimalne Marka Levaka i Denisa Muzicu koji su igrali u grupnim disciplinama. Ladići su bili blizu iznenađenja prije posljednjeg kruga igara u Rijeci, ali je fantastični Milovan Rabar bio previše usamljen.

TREĆA HBL – 4.KOLO

Trstena-Labin 11:11

Umag-Zamet 12:10

Ročko Polje-Kukuljanovo 14:8

Lučki Radnik-Ladići 12:10

Lindar-Kastav 20:2

 

LJESTVICA: Lučki Radnik 12, Lindar i Kukuljanovo 9, Kastav, Umag i Ladići 6, Trstena 4, Ročko Polje i Zamet 3, Labin 1

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital