U-23 i U-18 reprezentacije u subotu sa Slovenijom

Objavljeno: 28. kolovoza 2017. u kategoriji

Nakon dvodnevnih priprema, hrvatske mlađeseniorska (U-23) i juniorska (U-18) boćarske reprezentacije odigrali su u subotu, 26. kolovoza 2017. godine u riječkom boćarskom domu na Podvežici s početkom u 9.30 sati prijateljske susrete s reprezentacijama Slovenije.

Za ovu prigodu izvornik juniorske reprezentacije Čedo Vukelić je u nacionalnu selekciju uvrstio i dva mlada boćara istarskih klubova, Dajana Jurmana i Filipa Matijašića iz Pazina, uz Čepljana Matea Načinovića, Daria Juričića (Vargon, Rijeka), Karla Šabana (Sveti Jakov, Jadranovo), Luku Gašpara (Ploče) i Duju Pirića (Nada, Split).

Izbornik mlađih seniora Tomislav Kolobarić odlučio se pak za braću Peru i Marina Ćubelu (Zrinjevac, Zagreb), Bruna Kraljića, Kristijana Prodana (Vargon, Rijeka) i Ivana Medića (Grgur Ninski, Nin).

Valja istaći i da su u planovima oba izbornika od istarskih boćara bili i mlađi senior Nini Stranić, te juniori Vedran Glavić i Filip Šarić koji se međutim zbog ostalih obveza ovom prigodom nisu mnogi odazvati reprezentativnom pozivu.

 Nakon susreta sa Slovencima juniorski reprezentativci su u nedjelju nastupili i na turniru u Njivicama na otoku Krku.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital