U lipnju novi direktor društva Pazin sport d.o.o.

Objavljeno: 26. svibnja 2017. u kategoriji

Na jučer održanoj skupštini trgovačkog društva Pazin sport d.o.o. razmatrana je i prihvaćena ostavka člana uprave – direktora trgovačkog Pazin sport d.o.o. Armanda Lušetića, u kojoj se navodi da je podnesena iz osobnih razloga, a dosadašnji direktor prestaje s obnašanjem dužnosti s danom 19. lipnja 2017. godine. S navedenim datumom Armando Lušetić prestat će i s obavljanjem poslova tajnika Zajednice sportskih udruga Grada Pazina.

Prilikom obrazlaganja obavijesti o podnošenju ostavke Armando Lušetić zahvalio se na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, kako za vrijeme obnašanja dužnosti direktora društva Pazin sport d.o.o. tako i prilikom vršenja dužnosti tajnika Zajednice sportskih udruga Grada Pazina. Gradonačelnik Renato Krulčić, koji kao ovlašteni predstavnik jedinog osnivača društva – Grada Pazina predstavlja skupštinu društva,  zahvalio je dosadašnjem direktoru, koji je tu dužnost obnašao od osnivanja društva u lipnju 2014. godine, na uspješnoj suradnji i zaželio mu puno uspjeha u nastavku karijere.

Skupština društva imenovat će novog člana uprave – direktora trgovačkog društva Pazin sport d.o.o. za upravljanje i održavanje sportskih građevina čiji će cilj biti daljnji razvoj i unaprjeđenje poslovanja društva te implementacija Strategije razvoja sporta i rekreacije Grada Pazina, čije se donošenje očekuje u srpnju ove godine.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital