U Pazinu održan 2. otvoreni turnir Istarske županije

Objavljeno: 6. studenoga 2019. u kategoriji

U nedjelju 03.11.2019. godine u Školsko-gradsko sportskoj dvorani u Pazinu održan je drugi otvoreni turnir Istarske županije u stolnom tenisu za mlađe kategorije gdje se natjecalo tridesetak igrača iz osam Istarskih klubova u šest starosnih kategorija. Za Stolnoteniski klub „Pazin“ nastupile su Tea Cvejić u Kadetkinjama i Nirvana Mikičić u mlađim kadetkinjama i kadetkinjama.
Tea je osvojila drugo mjesto dok je Nirvana bila treća u obje kategorije, cure su pružile lijepu igru prošle skupinu ali morale su se zadovoljiti sa ostvarenim rezultatom jer sa druge strane u kategoriji kadetkinja je nastupila bivša prolaznica stolnoteniske škole STK Pazina i kadetska prvakinja Istre Ana Lukez koja je bez izgubljenog seta osvojila prvo mjesto, kao i njezin mlađi brat Leo Lukez koji je odličnim igrama osvojio prvo mjesto u kadetima.
Na turniru je nastupio još jedan Pazinjan Emanuel Drndić, koji trenutno nastupa za STK Brovinje te je osvojio dvije treće pozicije u najmlađim kadetima i mlađim kadetima. Ovo je veliki uspjeh za mlade sportaše kao i za STK Pazin.
Od ostalih klubova 8 medalja osvojili su Brovinjani, tri zlatne, dvije srebrne i tri brončane, Vrsar je osvojio dvije zlatne i dvije brončane, Maestral jednu zlatnu i jednu srebrnu, a medaljama su se još okitili i stolnotenisači Pule, Tara, Novigrada i Jadrana.
Turnir se po drugi puta održao u Pazinu i to u Školsko-gradsko sportskoj dvorani.

Pravila privatnosti © 2019. Izrada web stranica: Play Digital